Gravidă din Bârlad, trimisă de medic acasă după ce s-a dus la spital să nască: ”Mi-au zis că sunt obeză”

Gravidă din Bârlad, trimisă de medic acasă după ce s-a dus la spital să nască: ”Mi-au zis că sunt obeză”
Viitoare mămică, trimisă acasă de medici spunându-i că e doar obeză

O femeie în vârstă de 30 de ani a trecut prin clipe grele în urmă cu doi ani, atunci când a venit din Germania, având o sarcină cu probleme. A ajuns de urgență la spitalul din Bârlad, acolo unde s-a lovit de o declarație neașteptată din partea medicilor.

Viitoare mămică, trimisă acasă de medici spunându-i că e doar obeză

Andreea Todeilă a ajuns cu dureri mari la Spitalul din Bârlad, în anul 2019, prezentând contracții puternice specifice unei sarcini. De asemenea, a fost înregistrată la CPU Bârlad cu sarcină la termen, apoi a fost condusă în sala de nașteri.

La întâlnirea cu ginecologul, femeia s-a lovit de un diagnostic tulburător, medicii susținând că nu există niciun copil. Andreea a declarat că bebelușul se mișcă și că are contracții puternice, chiar dacă specialiștii nu au văzut fătul în urma testului imagistic.

Femeia a fost cu atât mai șocată atunci când medicii au trimis-o acasă spunându-i că suferă de obezitate și nu este însărcinată.

„Mi-a făcut şi ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonată! Iar eu am mâncat în douã zile o jumãtate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rãu de durere, dar de duminică doamna doctor mă tot trimite acasă! Nu am vrut să plec până nu-mi face operație, ca să se vădă ce am! Mi-a zis că sunt obeză, să plec oriunde la alt spital, aici să nu mai stau, că nu am nicio sarcină! Și eu nu mai pot de durere!”, a mai adăugat tânăra de 30 de ani pentru vremeanoua.ro

Femeia a mai trecut printr-o situație asemănătoare

Tânăr de 30 de ani a mai trecut printr-o experiență parcă trasă la indigo în anul 2011. Atunci, doctorii i-au spus că are un chist ce trebuie operat. În realitate, acesta s-a dovedit a fi fetiță ce cântărea 3,4 kilograme.

Mi s-a spus că am chist și m-au operat ca să-mi scoată chistul și când colo era un copil, o fetiță de 3,4 kilograme. Medicii din Germania mi-au făcut toate testele posibile, dar nu au ieșit pozitive, dar când au făcut testul la sân, a ieșit pozitiv, adică am lapte. Au spus că 60% există posibilitatea să am sarcină, iar 40% nu știu ce să spună.

Ei nu și-au asumat să mă opereze, m-au trimis în țară, la medicii care mi-au făcut operația în 2011, de cezariană. Copilul mișcă, aveam contracţii! M-au dus în sala de nașteri, m-au ținut două ore în sala de travaliu, mi-au zis că am uterul fisurat și membranele rupte.

După ce au ascultat inima copilului, au zis că bate, dar m-au dus în salon, la ginecologie. A venit apoi doamna doctor cu care am născut primul copil, când mi s-a spus cã am chist şi nu sarcină şi la operaţie chistul era o fetiţă de 3,4 kg.”, a povestit Andreea cu ochii în lacrimi la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI