Gluma morbidă făcută de Florin Ristei la Neatza. Ce a putut să îi transmită lui Cuza de la Noaptea Târziu

Gluma morbidă făcută de Florin Ristei la Neatza. Ce a putut să îi transmită lui Cuza de la Noaptea Târziu
Ce glumă a făcut Florin Ristei la Neatza. Cuza de la Noaptea Târziu a fost surprins

Neatza de Weekend a venit cu o glumă neașteptată făcută de Florin Ristei! Simpaticul cântăreț nu a mai ținut cont de nimic și i-a făcut o urare bizară lui Cuza de la Noaptea Târziu, ce a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani.

Moment bizar la Neatza. Ce glumă a făcut Florin Ristei

Cuza de la Noaptea Târziu a fost sărbătorit de colegii lui de la Neatza de Weekend! Imediat cum a început emisiunea, vedetele au anunțat că ziua de astăzi, 19 septembrie, este extrem de specială pentru fostul partener al Ramonei Olaru.

Totuși, Florin Ristei a fost cel ce a dat drumul glumelor în platou, încă de dimineață. În momentul în care Cuza de la Noaptea Târziu a explicat că tatăl său îi spune că după 30 de ani există o maturizare, simpaticul cântăreț a făcut referire la problemele de sănătate datorate înaintării în vârstă.

„Florin Ristei: Bună dimineața, e ziua lui Cuza!

Cuza de la Noaptea Târziu: Astăzi împlinesc 30 de ani. Vreau să vă arăt cum sărbătoresc: cu freza mamei, costumul tatălui. Sunt îmbrăcat în costum și adidași. Toată lumea spune că după 30 de ani începi să vezi viața în culori, că până atunci nu știi ce îți place.

Ristei: Am un prieten care zice: ‘Dacă după 30 de ani te ridici din pat și nu te doare nimic, înseamnă că ești mort.'”, a fost dialogul dintre cei doi.

Cuza de la Noaptea Târziu a împlinit 30 de ani

De asemenea, cei doi au vorbit și despre o eventuală căsnicie. Florin Ristei i-a spus lui Cuza de la Noaptea Târziu că șansele să își găsească aleasa cresc după vârsta de 30 de ani, dar colegul său nici nu a vrut să audă de așa ceva.
„Florin Ristei: După 30 de ani, șansele să te căsătorești sunt mai mari.
Cuza de la Noaptea Târziu: Le-am evitat atât de mult…”, au mai spus cei doi.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu și-au spus adio

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar problemele i-au ajuns. Aceștia au avut o relație plină de împăcări și despărțiri, dar, în cele din urmă, ei și-au dat seama că sunt extrem de diferiți și nu pot să aibă parte de un viitor de succes.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI