Gluma intimă pe care a făcut-o Dani Oțil la Neatza. Ce a spus despre Ramona Olaru și Florin Ristei

de: Bișinicu Andreea
15 07. 2021

Fac ei ce fac și tot ajung în centrul atenției publicului din România. Dani Oțil tocmai a dat-o de gol pe frumoasa Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a spus simpaticul matinal despre blondină și colegul ei Florin Ristei.

Gluma intimă pe care a făcut-o Dani Oțil la Neatza

Cum ar fi diminețile noastre fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Un lucru e cert: mult mai triste. Dialogurile spumoase dintre Răzvan Simion, Ramona Olaru, Dani Oțil și Florin Ristei fac deliciul publicului de fiecare dată, iar nici de data aceasta vedetele de la Antena 1 nu au dezamăgit așteptările fanilor.

Pentru că au o relație foarte strânsă de prietenie, matinalii își permit tot felul de glume și ironii unul la adresa celuilalt.

În ediția de joi, 15 iulie, Dani Oțil a bătut un apropo subtil la adresa lui Florin Ristei care ar fi avut sclipici pe frunte, glitter luat de pe fusta buclucașă a frumoasei Ramona Olaru. Binențeles, Dani Oțil a făcut o glumă în dulcele-i stil caracteristic.

„Sunt plin de sclipici pe pantaloni de la fusta Ramonei. Răzvan nu are sclipici, dar Florin are pe frunte”, a spus Dani Oțil.

Florin Ristei s-a logodit în mare secret

Solistul de la FreeStay s-a logodit în decembrie 2020. După o relație de numai câteva luni, Florin Ristei, 33 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie, iar frumoasa Naomi Hedman a acceptat pe loc.  Vestea a fost dezvăluită chiar de artist în cadrul podcastului “HappyFishTv”:

„M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut.”, a spus Florin Ristei recent în cadrul podcastului HappyFish Tv. De altfel, partenera lui s-a afișat cu inelul de logodnă chiar la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la X Factor România, acolo unde Florin Ristei era jurat al competiției, iar exotica mulatră o concurentă extrem de talentată. Naomi nu a reușit să ocupe un scaun de-al mentorei Delia în bootcamp. Cu toate acestea, cei doi s-au îndrăgostit și au format un cuplu imediat după terminarea emisiunii-fenomen de la Antena 1.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că și celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a spus Florin Ristei, precizând că mama lui i-a cunoscut partenera și a încântat-o cu o mâncare tradițională, varză călită.