Gina Pistol va prezenta Masterchef la PRO TV. Primele declarații ale vedetei, chiar ea a confirmat totul

de: Bișinicu Andreea
01 07. 2024

Veste de ultimă oră în showbizul românesc. Gina Pistol a confirmat, în exclusivitate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că va prezenta noul sezon Masterchef la PRO TV. Soția lui Smiley este încântată să colaboreze, încă o dată, pe sticlă, alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Gina Pistol prezintă Masterchef din toamna lui 2024

Lovitură dură pentru cei de la Antena 1. Gina Pistol revine pe sticlă, după anii de pauză în care s-a dedicat creșterii fiicei sale, Josephine. Însă, de data aceasta, frumoasa blondină a ales ”tabăra adversă” a celor din trustul Intact, semnând un contract cu oficialii PRO TV.

Mai pe scurt, soția lui Smiley va fi noua prezentatoare a emisiunii Masterchef de la PRO TV, noul sezon urmând să debuteze în toamna lui 2024, pe micile ecrane.

Gina Pistol a confirmat, oficial, că va prezenta emisiunea Masterchef, în exclusivitate la La Măruță. Vizibil emoționată, diva le-a mulțumit tuturor fanilor pentru sprijinul nemărginit pe care i l-au oferit în tot acest timp în care a stat departe de televiziune.

De asemenea, vedeta și-a complimentat colegii de platou, lăudând chimia și prietenia frumoasă ce există între ea, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

”Da (n.r. –  va prezenta Masterchef). Nu a îmbătrânit niciunul dintre ei, toți sunt frumoși. Toți 3 au o energie foarte faină și o chimie foarte bună. Vrem să vă mulțumim pentru toată căldura pe care ne-ați oferit-o!” i-a complimentat Gina Pistol pe colegii ei de platou, declarând la PRO TV.

Cum a fost reîntâlnirea divei cu cei trei chefi

Superba blondină a vorbit despre provocarea pe care o reprezintă, pentru ea, proiectul Masterchef și la ce se așteaptă, pe plan profesional, din toamnă.

”Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii.

Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.

Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma.

Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante.”, a declarat Gina Pistol la PRO TV.