Gina Pistol, mărturisiri uimitoare despre relația cu Smiley. Detaliul inedit care a ieșit la iveală

Gina Pistol, mărturisiri așteptate despre relația ei cu Smiley

După o lungă perioadă în care a negat relația cu Smiley, Gina a oferit detalii în premieră despre povestea de iubire cu acesta. Ce mărturisiri a făcut prezentatoarea de la Asia Express după ce a revenit din Thailanda?

Gina Pistol, detalii despre relația cu Smiley

Gina nu a negat și nici afirmat inițial relația cu Smiley, mai apoi a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cunoscutul artist. Mai mult decât atât, acum nu doar că a renunțat puțin la discreție, ci a și oferit detalii mult așteptate despre perioada în care au fost departe unul de altul. Prezentatoarea a lipsit mult de acasă din cauza filmărilor celui de-al treilea sezon de la Asia Express, iar la întoarcerea în România a luat la cunoștință că Smiley va urma să plece și el din țară.

Deși adoră să călătorească, vedeta a mărturisit, pentru tvmania.ro, că distanța a fost cu mult mai apăsătoare de data aceasta, cel mai dor fiindu-i de bărbatul pe care-l iubește. În timpul filmărilor, care au ținut nu mai puțin de două luni, vedeta și-a sărbătorit și cea de-a 38-a aniversare. Un detaliu observat de fani a fost că acum nu se mai ferește cu nimic și că se bucură în liniște de perioada frumoasă pe care o trăiește.

Gina Pistol, dezvăluiri mult așteptate despre relația cu Smiley
Gina Pistol, dezvăluiri mult așteptate despre relația cu Smiley

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere la finele show-ului Asia Express?

Departe de familie și de prieteni, Gina s-a bucurat cât a putut de ziua sa de naștere. La întoarcerea în țară, a plecat într-o vacanță exotică alături de Smiley și familia lui pentru a recupera evenimentul pierdut.

„Deși sunt un om căruia îi place enorm să călătorească, de data aceasta mi-a fost mai dor ca oricând de casa mea. Acum înțeleg ce înseamnă cuvântul ‘dor’ și cât de puternic poți resimți lipsa lucrurilor cu care ești tu obișnuit. Mi-a fost dor de casa mea, de patul meu, de baia mea…de toate lucrurile de zi cu zi de care avem parte și cărora le uităm valoarea. Dar cel mai dor…de omul drag, de pisică și de prieteni”
Gina Pistol (Sursa: tvmania.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI