Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Departe de Smiley, vedeta a răbufnit la filmări

Gina Pistol a răbufnit în timpul filmărilor pentru Asia Express. Prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai putut suporta și fiind departe de țară, și anul acesta, de ziua ei de naștere, a izbucnit în lacrimi. Se pare că dorul de casă și-a spus cuvântul, pentru că vedeta a fost departe și de Smiley, într-un moment atât de special.

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Departe de Smiley, vedeta a răbufnit la filmări

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Departe de Smiley, vedeta a răbufnit la filmări
Gina Pistol a plâns chiar de ziua ei de naștere. Prezentatoarea de la Asia Express a împlinit, marți, 38 de ani

Emisiunea Asia Express e una îndrăgită de publicul din România și urmărită cu sufletul la gură, dar pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune ediții ale sezonului ce urmează să fie difuzat, cel mai probabil anul viitor, vedeta a făcut eforturi uriașe. Pentru că nu a mai rezistat presiunii și emoțiilor resimțite, mai ales într-un moment atât de deosebit, cum e cel aniversar, Gina Pistol a început să plângă. Ba mai mult, vedeta s-a lăsat surprinsă într-o asemenea ipostază, spre supriza fanilor emisiunii pe care o prezintă. Aceasta și-a serbat ziua de naștere împreună cu colegii săi din echipa de filmare, în Taipei. În acest mod, telespectatorii au primit și un indiciu legat de cum decurg lucrurile la Asia Express, dar și până unde au ajuns concurenții celebri.

Gina Pistol a împlinit vârsta de 38 de ani, iar aniversarea ei din acest an a coincis, iarăși, cu momente de filmare. Vedeta s-a văzut copleșită de urări, din partea unor persoane foarte importante din viața ei și de aceea a început să plângă. Totul s-a petrecut în cadrul emisiunii Acces Direct, iar prezentatoarea a mărturisit rapid „Sper că sunt frumoasă când plâng”, deoarece și-a dat seama că s-a lăsat pradă emoțiilor. Marți surprizele s-au ținut lanț pentru Gina Pistol, încă de dimineață, atunci când a fost surprinsă de colegii săi de pe postul TV, potrivit spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI