Gina Pistol ar fi devenit una dintre cel mai bine plătite vedete din România după ce a bătut palma cu Pro TV. Câți bani ar încasa pe un singur sezon la Masterchef

de: Violeta Badea
27 09. 2024

Gina Pistol, fosta prezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite”, a făcut un pas important în cariera sa, mutându-se la Pro TV pentru a prezenta ”Masterchef”. Se speculează că vedeta ar primi acum un salariu considerabil mai mare decât cel de la Antena 1, lucru care o plasează printre cele mai bine plătite vedete din România.

Gina Pistol, salariu impresionant la Antena 1

Pe parcursul colaborării cu Antena 1, Gina Pistol a avut un câștig semnificativ din rolul de prezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite”. Conform unor surse citate de Impact.ro, vedeta ar fi fost plătită cu aproximativ 15.000 de euro pe sezon.

În total, pentru toate sezoanele în care a fost gazda show-ului, soția lui Smiley ar fi acumulat aproximativ 135.000 de euro. Această sumă reflectă popularitatea și experiența sa pe micile ecrane, consolidându-i poziția printre cele mai apreciate vedete din România.

Creștere salarială semnificativă la Pro TV

Odată cu mutarea la Pro TV, unde a preluat rolul de prezentatoare la emisiunea culinară ”Masterchef”, se vehiculează că Gina Pistol ar primi un salariu și mai mare.

Potrivit gandul.ro, pstul din Pache Protopopescu i-ar fi oferit un onorariu de aproximativ 20.000 de euro pe sezon pentru noul său proiect. Aceasta reprezintă o creștere considerabilă față de remunerația sa anterioară de la Antena 1 și reflectă importanța pe care o are în peisajul televiziunii din România.

Această sumă generoasă o plasează pe Gina Pistol în topul celor mai bine plătite vedete din România, confirmând că succesul său în televiziune continuă să crească odată cu noile provocări profesionale.

Citește și Ce s-a întâmplat între Gina Pistol și socrii ei la prima întâlnire: “Nu știau ce hram port. Nu au de ce să se plângă”

Gina Pistol, o prezență de neînlocuit pe micile ecrane

Cariera Ginei Pistol a cunoscut o ascensiune impresionantă în ultimii ani. Prezența sa plăcută și abilitatea de a gestiona emisiuni cu audiențe uriașe i-au adus notorietate și contracte profitabile.

Noul său rol la ”Masterchef” confirmă încă o dată popularitatea sa și valoarea pe care o aduce în televiziune. Pro TV a mizat pe carisma și experiența sa, oferindu-i un salariu pe măsura talentului și dedicării sale.

Cu un câștig speculat la 20.000 de euro pe sezon, Gina Pistol nu doar că a făcut o tranziție profesională de succes, dar a reușit și să-și crească veniturile, devenind una dintre cele mai bine plătite vedete de la noi din țară.

Citește și Gina Pistol și-a călcat pe inimă și a spus adevărul despre părinții lui Smiley. Ce nu a mai dezvăluit până acum despre socrii ei!