Gina Pistol a slăbit senzațional de mult! Iubita lui Smiley arată uluitor VIDEO

de: Ioana Bucur
12 12. 2022

Dublu motiv de sărbătoare pentru frumoasa prezentatoare de la Antena 1. Gina Pistol a făcut furori cu cea mai recentă apariție. Iubita lui Smiley arată fabulos, a reușit să scape de kilogramele nedorite cu care rămăsese după sarcină.

Gina Pistol, apariție de milioane

De când a devenit mamă, viața Ginei Pistol a căpătat un cu totul alt sens. Vedeta Antena 1 radiază de fericire, însă nu s-a ferit niciodată să mărturisească faptul că rolul de mamă nu este unul deloc simplu, testându-i nu doar rezistența fizică ci și pe cea psihică, așa cum pățesc toate femeile care aduc pe lume un copil.

Ea și Smiley au devenit părinți în primăvara anului 2021. Prezentatoarea s-a retras pentru o vreme din proiectele de televiziune în care era implicată, predând ștafeta la „Asia Express” și „Chefi la cuțite” Irinei Fodor.

De când a revenit pe micul ecran, însă, Gina și-a uimit fanii cu transformarea sa spectaculoasă, iar rezultatele s-au văzut din plin la petrecerea la care a participat alături de colegii săi de la concursul culinar.

Pe 9 decembrie, iubita lui Smiley a împlinit 42 de ani și și-a sărbătorit ziua la petrecerea organizată pentru a marca, probabil, finalul sezonului cu numărul 10 al show-ului „Chefi la cuțite”. Gina Pistol a atras toate privirile celor prezenți.

„Suntem prietene de foarte mult timp”

Vedeta a publicat pe platformele de social media câteva imagini și înregistrări video de la eveniment, dar și de pe platourile de filmare. Îmbrăcată într-o rochie fucsia cu umerii goi, Gina Pistol a fost o apariție spectaculoasă.

„Au fost 10 sezoane cu mii și mii de concurenți, mii și mii de farfurii. Au fost 10 sezoane chinuite de această bandă. Pe această bandă o să vină o farfurie aurie, iar pe ea va fi un singur nume”, a spus Gina Pistol, pe 1 decembrie, în finala sezonului cu numărul 10, al show-ului culinar, „Chefi la Cuțite”.

Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech Știri, Irina Fodor a vorbit despre relația ei cu Gina Pistol. Cele două sunt prietene, dincolo de platourile de filmare, cunoscându-se de ani buni.

„Despre relația mea cu Gina, pot să vă spun că suntem prietene de foarte mult timp, ne cunoaștem cred că, habar nu am, de 10 ani, nici nu știu. Pe la petreceri, bineînțeles, ne-am împrietenit. Nu ne-am întâlnit prin cluburi, ne-am întâlnit tot la petreceri organizate ale televiziunilor, petreceri de gașcă cumva, cam ăsta a fost contextul”, a declarat, pentru Playtech Știri, prezentatoarea emisiunii „America Express”.