Gina Pistol a dat din casă! Ce cadou emoționant i-a oferit Smiley. Îl poartă mereu cu ea

Gina Pistol a dat din casă! Ce cadou emoționant i-a oferit Smiley

Gina Pistol se află pe alte meleaguri, unde filmează noul sezon din ”Asia Express”. Dorul de casă a făcut-o să împărtășească și fanilor chinurile prin care a trecut, iar, la un moment dat, a arătat și ce cadou emoționant i-a oferit Smiley.

Gina Pistol a primit un cadou emoționant de la Smiley

Smiley este unul dintre cei trei protagoniști de pe coperta numărului din octombrie a revistei Unica, iar prezentatoarea TV Amalia Enache a avut în această ediție rolul de redactor-șef și a reușit să afle detalii despre viața intimă a cântărețului. Acolo, interpretul și-a asumat relația cu vedeta Antena 1. Așadar, așa a ajuns vestea la public, după mult timp de așteptare. Pe scurt, Smiley a povestit că are o relație cu Gina Pistol și că cei doi locuiesc deja împreună.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde)”, a povestit Smiley pentru sursa menționată anterior.

Îl poartă mereu cu ea

În aceste momente, Gina se află pe alte meleaguri, unde filmează noul sezon din ”Asia Express”. Vedeta a simțit să le împărtășească fanilor chinurile prin care trece acolo. Vedete Antena 1 s-a filmat pe Instagram, arătându-le admiratorilor ei cum este după o zi de filmare.

Gina Pistol a dat din casă! Ce cadou emoționant i-a oferit Smiley. Îl poartă mereu cu ea
Cadoul pe care l-a primit Gina de la Smiley

La un moment dat, ea le-a arătat fanilor și ce cadou a primit de la iubitul ei. Cântărețul i-a oferit un lănțișor care are atașat de el un zâmbet, ce face referire la numele său de scenă, Smiley (n.r. zâmbăreț). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, spune Gina, pe filmare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI