Gigi Becali vrea să renunțe la jucătorul pe care l-a luat cu 850.000 de euro de la Gheorghe Hagi. Cine este Dan Spătaru, noua achiziție de la FCSB – VIDEO

de: Sorin Barbu
04 09. 2023

Gigi Becali a jucat agresiv și în ultima zi de transferuri. A adus doi jucători și a vrut să renunțe la Eduard Radaslavescu, dar jucătorul cumpărat de la Farul a refuzat să plece împrumut la FC Botoșani. Asta deși patronul FCSB bătuse palma cu Valeriu Iftime.

Gigi Becali a vrut să-l împrumute pe Eduard Radaslavescu, dar jucătorul nu a vrut să plece la FC Botoșani

Gigi Becali a vrut să-i dea o șansă lui Eduard Radaslavescu să-și relanseze cariera și s-a înțeles cu Valeriu Iftime să-l împrumute la FC Botoșani pentru o perioadă de un an. S-a gândit că sum comanda lui Dan Alexa, mijlocașul de 19 ani va juca mai mult.

„Da, Radaslavescu merge la FC Botoșani. E vorba de împrumut pe un an. M-am înțeles cu Iftime (n.r. – patronul moldovenilor). În afară de Radaslavescu nu mai pleacă nimeni”, a declarat dimineață Gigi Becali.

După câteva ore, situația s-a schimbat radical pentru că jucătorul, pe care FCSB l-a adus de la Farul în anul 2022 în schimbul sumei de 850.000 de euro, nu a vrut să plece.

„Radaslavescu nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci». «Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul, nu obligăm oamenii. Ai semnat contractul? Respectă-l! Toată lumea să respecte contractele, cum le respect eu”, a declarat Becali, la conferința de presă de azi.

Eduard Radaslavescu a marcat doar două goluri la FCSB în condițiile în care a jucat în 26 de partide.

Gigi Becali a anunțat că i-a adus la FCSB pe Cristi Ganea și Dan Spătaru

Omul de afaceri a precizat că a mai făcut două transferuri la FCSB. Cristi Ganea și Dan Spătaru au semnat deja contractele.

„L-am luat pe Dan Spătaru și pe Ganea. Ce nevoie să am eu, atunci când să o să fim în cupele europene să aducem mai mulți, altfel nu. Aduceți-ne echipe cu care să jucăm. Aduceți-ne, dacă vreți să mai vedeți ceva spectacol, aduceți-ne echipe și cu arbitrii să fie ei 13.

Să joace în 13 ei. Și cu ăia de la VAR să fie vreo 14. Poate că cine știe cu Ștefănescu, nu zic acum, să vedem în iarnă. Dacă el, Ștefănescu, demonstrează că merită un milion jumate, o să dăm un milion jumate. Dacă joacă bine și e în regulă, dau un milion și jumătate pe el”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă la Palat.

Cristi Ganea a venit „liber de contract”, după ce a plecat de la formația Panathinaikos, unde nu a jucat niciun meci de mai bine de zece luni. Dan Spătaru este un mijlocaș de 18 ani și a fost împrumutat de la Kids Tâmpa Brașov. Fotbalistul a avut oferte de la Dinamo și Universitatea Craiova, dar a fost convins să semneze cu FCSB. Dan Alexa a spus despre el că este cel mai bun mijlocaș din liga a doua din România.