Gigi Becali va deveni bunic. Teodora a rămas însărcinată și urmează să nască la începutul verii viitoare

Gigi Becali va deveni bunic. Teodora a rămas însărcinată și urmează să nască la începutul verii viitoare

Gigi Becali pășește dintr-o fericire în alta, căci Teodora îl va face bunic. Fata patronului de la FCSB urmează să nască la începutul verii viitoare.

Gigi Becali va deveni buni! Teodora a rămas însărcinată și urmează să nască la începutul verii viitoare

Nici bine nu s-a măritat, că bebelușul e pe drum! Teodora Becali este însărcinată și urmează să nască la începutul lunii viitoare. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit cu afaceristul Mihai Mincu în luna octombrie. Evenimentul grandios a avut loc la Palatul Snagov și a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar atmosfera a fost întreținută de soția sa, Andra. Fiica patronului de la FCSB a purtat două rochii de mireasă. De altfel, fericirea a fost mare nu numai pentru însurăței, ci și pentru socrii. Becali a transmis că se bucură că Teodora s-a căsătorit cu Mihai și că acum are trei prințese și un prinț.

Gigi Becali va deveni bunic. Teodora a rămas însărcinată și urmează să nască la începutul verii viitoare
Imagine de la nunta Teodorei

„Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț”, a spus, emoționat, patronul FCSB.

Veștile bune au venit după luna de miere

După petrecerea de la restaurant, mirii s-au bucurat de clipe de liniște în luna de miere. Cei doi au petrecut câteva zile în California, apoi la Hollywood, îndreptându-se, mai apoi, spre Bora Bora, unde, cel mai probabil, au conceput și minunea care urmează să vină în viața lor, conform surselor citate de ciao.ro.

Momentul viral de la nunta anului

Tânăra l-a ales pe Mihai Theodor Mincu, în vârstă de 28 de ani, drept soț. Nunta a fost spectaculoasă, latifundiarul a dansat ca în zilele bune, a făcut declarații emoționante, iar unul dintre gesturile sale cu care, de altfel, a obișnuit oamenii a ajuns viral pe internet.

Mai exact, înainte de finalul nunții, patronul FCSB i-a chemat pe toți ospătarii care au avut grijă ca nunta să iasă ca la carte și le-a dat fiecăruia câte 200 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI