Gigi Becali suferă, aproape să piardă milioane de euro: ‘Pușcărie 1-3 ani’

Gigi Becali suferă, aproape să piardă milioane de euro: ‘Pușcărie 1-3 ani’
Florinel Coman riscă cel puțin doi ani de închisoare

Scandalul momentului, în care este implicat fotbalistul Florinel Coman, la determinat pe Gigi Becali să vorbească. Deși inițial dezamăgit de scandalul generat de fotbalistul său, acum latifundiarul pare că s-a mai liniștit. În același timp îi pare rău de situația în care se află Florinel Coman. Pasibil de pușcărie, după ce a fost prins cu un permis fals, fobalistul riscă să stea câțiva ani după gratii.

”Eu mă bucur acum că o să se cumințească mai mult”

Un nou scandal în fotbalul românesc, după ce Florinel Coman, jucătorul FCSB, a fost prins circulând cu un permis de conducere fals pe drumurile României. Patronul echipei la care activează Florinel Coman, Gigi Becali în primă fază a tunat și a fulgerat. Dar acum, pare-se că s-a mai calmat, și a ajuns să declare că-i pare rău de situația în care se află jucătorul său. Recent, după ce s-a mai calmat, Gigi Becali a declarat:

”Eu mă bucur acum că o să se cumințească mai mult. I-am spus: ‘Nu faci pușcărie pentru asta’, iar el tremura. I-am spus: Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea.

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet și e înregistrat acolo. Dacă se duce miliția din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, nu poate”, a spus Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Florinel Coman riscă cel puțin doi ani de închisoare

Mergând mai departe cu declarațiile, atât Becali, cât și Florinel Coman, sunt conștienți că totul se va termina cu un proces și o sentință de închisoare, dar latifundiarul este optimist, spnunând că Florinel va primi o sentință cu suspendare.

”Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Dacă o să aibă o cota joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB și o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000. Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească.

Depinde de familie, de educația aia de mic copil, de caracterul părinților. Vreau să spun că Man câștigă tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 de km/h. Sunt oameni și oameni, alții mai teribiliști, agresivi, impulsivi. Le-am spus: ‘Îl vedeți pe Ronaldo: muncă, muncă și iar muncă’”, a mai declarat Gigi Becali.

Deja cu un dosar penal întocmit pe numele său, Florinel Coman, conform legislației, riscă cel puțin doi ani de închisoare, posibil cu suspendare, pentru bună purtare. Infracțiunea este cu atât mai gravă, cu cât a fost prins cu viteză, dar și cu un permis care nu era valabil în România.

Permis cumpărat din Ucraina, nerecunoscut în România

Conform datelor, Florinel Coman ar fi luat respectivul permis în Ucraina, țară care nu are un acord de recunoaștere pentru permisele de conducere cu statul român. Ba mai mult, informațiile de ultimă oră spun că, de fapt, fotbalistul și-ar fi cumpărat permisul, și că totul ar fi fost făcut ilegal. Și pe această speță Gigi Becali i-a luat apărarea fotbalistului său, Florinel Coman, declarând:

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară. Nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis. Nu poate să fie penal dacă avea permis.

O să verifice autoritățile. Mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB. Dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata.”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI