Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog halucinant în direct la TV. “N-am câștigat cinci bani de la tine”. Răspunsul uimitor al patronului de la FCSB

de: Ștefan R. Apostol
23 07. 2020

ASeară a avut loc finala Cupei României la fotbal, într-un meci disputat între FCSB și Sepsi, cupa mergând către clubul finanțat de Gigi Becali. Ceea ce ar fi trebuit să fie o analiză pe joc săa transformat într-o răfuială personală între fostul mare atacant al Stelei, Ilie Dumitrescu și patronul FCSB-ului.

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog halucinant în direct la TV

Faptul că au existat, de-a lungul timpului, disensiuni între Becali și Ilie Dumitrescu o știe toată lumea, dar nimeni nu se aștepta la un adevărat spectacol plin de acuzații și dezvăluiri de culise între cei doi, în direct la Digisport, după finala de cupă între Sepsi și FCSB. Lucrurile au degenerat între cei doi, după ce finanțatorul FCSB l-a acuzat pe analistul Digisport că nnu mai ține cu FCSB.

”Am o problemă cu Ilie când a spus că din cauza lui Helmut Duckadam, care a luat 350.000 de euro de la mine, nu mai ține cu FCSB. E invidie.”

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog halucinant în direct la TV. “N-am câștigat cinci bani de la tine”. Răspunsul uimitor al patronului de la FCSB

Reacția lui Ilie Dumitrescu, în primă fază a fost una strict legată de afirmațiile lui Gigi Becali, spunându-i acestuia că ”Unde-i invidia? Încearcă să te concentrezi puțin. Ai o stare de euforie, felicitări! Unde e invidia? Vorbești prostioare câteodată. Mesajul era că echipele astea au intrat în faliment că nu au mai putut fi susținute. Nu că nu s-au implicat patronii.”

“N-am câștigat cinci bani de la tine”. Răspunsul uimitor al patronului de la FCSB

În stilu-i caracteristic, Gigi Becali a încercat să deturneze discuția, ulterior acuzându-l pe Ilie Dumitrescu de că ar fi câștigat bani frumoși de pe urma colaborării cu acesta, în trecut, la FCSB, spunându-i: ”Cum n-ai câștigat? De la terenuri de-ai luat sute de mii de euro?”, iar răspunsul tăios al fostului mare internațional român nu s-a lăsat așteptat, dezvăluind și faptul că acesta l-ar fi împrumutat pe Becali cu bani la cazino.

 ”Păi nu aveam cum să scot banii pe care ți-i dădeam împrumut. Nu știi că pentru mine zona Pipera era defavorizată? Eu stăteam pe strada Paris. (..) Mulți ți-am dat. Așa, în trecut. Ai un lapsus, pe la Lido. Nu-ți amintești.”