Gigi Becali și Diana Șoșoacă au îngenuncheat România TV. Câte mii de lei îi costă prezența lor

Gigi Becali și Diana Șoșoacă au îngenuncheat România TV. Câte mii de lei îi costă prezența lor
Diana Șoșoacă și Gigi Becali au scos bani mulți din buzunarele șefilor de la România TV. Cât a costat prezența lor?

Șefii România TV sunt nevoiți să scoată din nou sume frumușele din buzunar după vizita în platou a două din cele mai controversate personaje de la noi. Cât a costat prezența lui Gigi Becali și a Dianei Șoșoacă? Care sunt afirmațiile care nu au fost privite deloc cu ochi buni de către Consiliul Național al Audiovizualului?

Amendă CNA pentru România TV

România TV s-a ales cu o nouă amendă de la Consiliul Național al Audiovizualului, după ce Gigi Becali și Diana Șoșoacă s-au făcut categoric remarcați în urma unor afirmații.

Cuvintele personajelor controversate de la noi nu au fost deloc privite cu ochi buni de către membri CNA. Postul de televiziune a fost sancționat recent pentru nu mai puțin de 14 emisiuni. Istituția a analizat 16 rapoarte de monitorizare și a dat amendă pentru toate.

Valentin Jucan a propus suma de 10.000 de lei pentru neregulile semnalate în edițiile din ianuarie și februarie. Propunerea a trecut mai departe cu șapte voturi ‘pentru’ și două voturi ‘împotrivă’.

Problema? Moderatorul nu a intervenit la timp în momentul în care invitații au făcut diverse afirmații despre vaccinul anti-COVID-19 sau protestele împotriva Guvernului României.

  • Emisiunile taxate:

Emisiunile România exclusiv şi România de poveste difuzate pe data de 16.01.2021
Emisiunea Punctul culminant difuzată pe 18, 19, 21.01.2021, 03, 04.02.2021
Emisiunea Ştirile România TV difuzate pe 24, 28.01.2021 şi 14.02.2021
Emisiunea Breaking news difuzată pe 23, 30.01.2021, 13 şi 18.02.2021

Invitați: Gigi Becali și Diana Șoșoacă

  • Afirmațiile ieșite în prim-plan:

Gigi Becali: „Dom`le… nu, dom`le, eu sunt mai înapoiat aşa şi eu cred că vaccinul ăsta e începutul la... la care vor urma mai multe vaccinuri şi după aia o să urmeze cipul. Eu aşa cred. Şi nu… dar nu cred, de ce? Pentru că… în el, de ce? Pentru că nu ştiu sau dacă e să fac, dar eu nu fac, dar la familie să spunem, fac AstraZeneca. De ce să fac Moderna şi cu ălălatul? Pfizer?”

Diana Șoșoacă: „Dar eu îmi voi lua şi permis de port armă pentru că s-ar putea să mă trezesc în casă cu anumite persoane sau, cine ştie, când sunt singură în maşină. Doi la mână, se pare că deranjez foarte mult şi deja se pare că se încearcă aşa… ştiţi cum e?! Deci vor să intimideze! Ori e special, la intimidare, ori dacă nu, nu ştiu cum e… Deocamdată văd că nu m-a omorât nimeni şi nici nu a fost vreo tentativă de omor de curând, dar eu vă spun că de mâine voi face cerere pentru permis de port-armă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI