Gigi Becali se va umple de bani dacă va fi de acord să vândă palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB are pe masă mai multe oferte fabuloase

de: Sorin Barbu
21 03. 2023

Gigi Becali este foarte aproape de o nouă lovitură uriașă pe piața imobiliară. Patronul FCSB are în proprietate un palat pentru care a primit mai multe oferte fabuloase. Chiar de trei ori mai mari decât prețul de achiziție. Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe omul de afaceri și a dezvăluit cât de serioase sunt propunerile. Dar și sumele amețitoare care se vehiculează.

Gigi Becali are patru oferte pentru palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali va câștiga o avere dacă se decide să vândă celebrul palat din Aleea Alexandru numărul 1. Dumitru Dragomir l-a dat de gol și susține că patronul FCSB are patru oferte pentru imobilul pe care omul de afaceri l-a cumpărat acum aproape 17 ani. Propunerile sunt foarte mari și chiar oficialii unor țări s-ar fi prezentat la negocieri.

„Domne`, e un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 milioane de euro pe palat! O ambasadă, nu pot s-o spun, că s-ar putea să deranjeze. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, altă ambasadă i-a dat 23,5 milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care cred că îi dau 25 de milioane! Gigi Becali, în afară de familie și țară, totul e de vânzare! E negustor!”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Imobilul deținut de Gigi Becali în centrul capitalei a fost construit în anul 1915 pentru celebrul avocat Iancu Manu și este o copie a Palatului Biron din Paris, construit între 1727 şi 1732 și care acum este muzeu.

În anul 1948, clădirea a fost naţionalizată şi a devenit locuinţa prim-ministrului Petru Groza, dar după revoluție a ajuns la moștenitorii lui Max Auschnitt, proprietarii de drept. Industriașul a fost administratorul Uzinelor şi Domeniilor Reşiţa și i s-a spus: „Regele de Fier”.

Gigi Becali a cumpărat palatul în anul 2006 cu aproximativ șapte milioane de euro. Patronul FCSB a spus într-un interviu că a trecut imobilul pe numele fetelor sale. Omul de afaceri din Pipera se află pe locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro. Dumitru Dragomir susține că socotelile nu sunt exacte și că Becali ar avea o avere de peste 1,5 miliarde de euro.