Gigi Becali rupe tăcerea despre vaccinarea Patriarhului Daniel. De ce nu crede că a făcut-o (exclusiv)

Gigi Becali rupe tăcerea despre vaccinarea Patriarhului Daniel. De ce nu crede că a făcut-o (exclusiv)
Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-covid

Este știut faptul că Gigi Becali este foarte apropiat de credință și de perceptele creștine. Dar, tot fapt cunoscut este și decizia sa de a nu se vaccina antic-covid. Recent, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române anunța faptul că ÎPS Patriarhul Daniel a decis să se vaccineze, iar celebrul latifundiar a criticat dur această decizie, spunând că „e un act de lepădare de credinţă”.

Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-covid

Aflat ieri în plenul Parlamentului, ÎPS Patriarhul Daniel declara că s-a vaccinat anti-covid, dar fără să specifice care a fost serul ales pentru asta. De altfel, informația era furnizată cu 24 de ore înainte prin purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, care anunța că: „Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”, a spus Vasile Bănescu.

Confirmarea a venit și din partea Patriarhului, întrebat fiind ieri de jurnaliști, dacă într-adevăr s-a vaccinat. „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Gigi Becali îl critică dur pe Patriarh

După anunțul făcut de ÎPS Patriarhul Daniel, Gigi Becali a reacționat dur la adresa acestuia, într-un interviu acordat redacției Impact, latifundiarul fiind de părere că gestul ÎPS Daniel „e un act de lepădare de credinţă”. Fiind un vehement anti-vaccinist, Gigi Becali recunoaște că gestul l-a surprins și că nu crede în declarația acestuia:

“Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să cap de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali pentru impact.ro.

De altfel Gigi Becali nu este singurul care nu crede în declarațiile ÎPS Patriarhul Daniel, inclusiv Diana Șoșoacă s-a arătat surprinsă de acest lucru, spunând:

„Oare dacă și Patriarhul a făcut același lucru și s-a vaccinat din sfântul potir. Nu a precizat cu ce tip de vaccin s-a vaccinat, așadar de ce nu ar fi făcut-o în modul despre care vorbea colegul său, Înalt Prea Sfințitul Teodosie?!

Așadar, dacă s-a vaccinat cu sfânta împărtășanie și Patriarhul nostru?”, a adăugat Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI