Gigi Becali l-a făcut să plângă. A izbucnit în lacrimi într-o emisiune, cum l-a salvat de la dezastru

Gigi Becali vrea să se retragă la o mănăstire din Vâlcea

Cătălin Zmărăndescu a fost foarte mulţi ani garda de corp a lui Gigi Becali. Un job care i-a creat foarte multe probleme fostului luptător, inclusiv cu legea. A fost implicat într-un scandal din 2009, în care au fost sechestraţi cei care îi furaseră maşina patronului de la FCSB. Zmărăndescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare şi a stat 29 de zile în arest. Au trecut mulţi ani de atunci, iar sportivul vrea să îşi amintească doar lucrurile bune pe care Becali le-a făcut pentru el. Cu ochii în lacrimi şi-a amintit că omul de afaceri i-a oferit 3.500 de dolari într-un moment în care avea mare nevoie de bani.

„Nu dau nume, dar cineva foarte drag sufletului meu m-a întrebat: ‘Bă, cum de ai rezistat atât lângă Gigi?’. Au fost mulți ani, mulți rău. Și i-am spus așa. La începuturi, când eram vai de capul meu, m-am apucat să construiesc o casă la Chiajna. Pentru că nu aveam posibilități, placa de beton am turnat-o cu găleata pe care le-am cărat o zi întreagă. Aveam carne vie în palmă.

În 2013, Cătălin Zmărăndescu avea alt discurs despre Gigi Becali. A primit o condamnare din cauza patronului de la FCSB

Nu aveam bani, făceam betonul la o betonieră mică. Nu aveam acoperiș, improvizasem ceva peste placă. Aveam în casă o canapea, vai de mama ei, și trei linguri. Gigi a auzit și mi-a dat 3.500 de dolari și a zis: ‘Ia să îți cumperi tot ce ai nevoie în bucătărie!’ Eu de banii ăia mi-am luat tot ce aveam nevoie în casă. Iar, pentru asta, toată viața…”, a povestit Zmărăndescu pentru GSP, moment în care i-au dat lacrimile în direct. A revenit apoi şi a continuat povestea.

„Sunt lucruri pe care nu poți să nu le apreciezi la un om, lăsând la o parte ce a fost după. Îmi place să îmi amintesc de perioada de dinainte de schimbare, ce a fost după nu-mi place”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.

Foarte mulţi ani, Cătălin Zmărăndescu nici nu a vrut să audă de Gigi Becali. Din cauza numeroaselor probleme pe care i le-a provocat patronul FCSB. În 2013, imediat după ce Becali a fost condamnat la închisoare, Zmărăndescu făcea următoarea declaraţie.

„Nu doresc răul nimănui, dar întotdeauna am spus că Dumnezeu va da fiecăruia ceea ce merită. Iar Gigi a primit ceea ce merita. Când am auzit că a fost condamnat stăteam şi mă întrebam dacă să mă bucur sau nu. Când vin politiştii şi te iau din pat, de lângă copii, şi tu nu eşti vinovat, nu îţi e bine. Am mers la închisoare pentru Gigi Becali, nu pentru mine! Am stat acolo 29 de zile până am reuşit să ies. Lui Gigi nu i-a păsat de mine, mie de ce ar trebui să-mi pese de el?”, spunea Zmărăndescu la ProTV

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI