Gigi Becali, în lacrimi în fața a mii de români. Omul de afaceri a plâns în hohote VIDEO

Gigi Becali, în lacrimi în fața a mii de români. Omul de afaceri a plâns în hohote VIDEO
Gigi Becali a plans in fata a mii de oameni

Atunci când nu se ocupă cu afacerile sau fotbalul, toată lumea știe că Gigi Becali este un om extrem de credincios, cu frică de Dumnezeu. Latifundiarul din Pipera a izbucnit în lacrimi în prezența a mii de enoriași. Ce s-a întâmplat, de fapt.

De ce a plâns Gigi Becali în fața a mii de oameni

Gigi Becali a fost plecat în weekendul trecut în județul Teleorman, acolo unde a fost prezent la sfințirea Mânăstirii Pantocrator din Drăgănești, pe care el însuși a ctitorit-o. Latifundiarul din Pipera s-a emoționat și a început să plângă în fața enoriașilor prezenți la ceremonie.

Gigi Becali a fost acompaniat de sora lui Domnica Geambazi și de fostul primar general al Bucureștiului, Adriean Videanu, cei trei fiind ctitorii Mânăstirii Pantocrator. Ceremonia de sfințire s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel, mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

În cadrul ceremoniei, Patriarhul Daniel i-a înmânat patronului de la FCSB Crucea Patriarhală pentru mireni, moment care l-a emoționat până la lacrimi pe controversatul om de afaceri. Aceeași distincție a primit-o și Adriean Videanu, în timp ce Domnica Geambazi, sora lui Gigi Becali, a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”.

Lăcașul de cult din județul Teleorman a fost ridicat acum 9 ani, în 2012, pe locul unde cândva se afla un spital, care a fost abandonat ulterior.

„Cu prilejul sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator în 26 septembrie 2021, vom avea bucuria de a ne închina ,,Mâinii Stângi a Sfintei Maria Magdalena” care este caldă, ce va fi adusă de la Sfântul Munte Athos.”, au declarat reprezentanții Mănăstirii Pantocrator.

Moaştele Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir, aduse la Mânăstirea Pantocrator

Cu ocazia acestei ceremonii importante, fețele bisericești au menționat că au fost aduse fragmente din moaştele Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir, aflate în patrimoniul Mitropoliei de Veria din Grecia. Sfintele moaşte vor fi aduse de ierarhul locului Mitropolitul Pantelimon.

„Menționăm faptul că perioada de închinare în sfântul altar a fost prelungită până vineri, 1 octombrie, pentru a se evita aglomerația și pentru ca să poată ajunge toți cei care doresc să ia parte la acest deosebit moment.

Îi așteptăm cu bucurie pe toți credincioșii care doresc să primească binecuvântare, atât de la Sfânta Mironosiță Maria Magdalena cât și de la Sfântul și Marele Mucenic Dimitrie, izvorâtorul de mir, îi așteptăm să se atingă de mâna cea caldă și izvorâtoare de mir a Sfintei Mironosițe care L-a atins pe Domnul în dimineața Învierii”, au anunţat organizatorii evenimentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI