Gigi Becali, în centrul unui nou scandal. Latifundiarul a comis-o: ”E vai mama lui”

Gigi Becali, în centrul unui nou scandal. Latifundiarul a comis-o: ”E vai mama lui”
Gigi Becali aruncă cuvinte grele jucătorilor de la Clinceni

Ultimul meci din playoff la prins pe picior greșit pe Gigi Becali. După surpriza produsă de Academica Clinceni, terminând la egalitate cu FCSB, echipa patronată de Becali a coborât pe locul doi. Situația a devenit motiv de nervi pentru latifundiar care s-a dezlănțit la adresa jucătorilor de la Clinceni.

Gigi Becali aruncă cuvinte grele jucătorilor de la Clinceni

Mai sunt trei etape de jucat în playoff-ul din Liga 1. Ultimul meci jucat de FCSB împotriva celor de la Academica Clincei l-a scos din minți pe Gigi Becali. Egalul surpriză făcut cu cei de la Clinceni l-au determinat pe finanțatorul FCBS să arunce cuvinte grele la adresa unor jucători ai adversarei FCSB-ului, printre aceștia și foști jucători ai echipei finanțate de Gigi Becali. Printre cei vizați a fost și Adi Popa, ”Motoreta”, cum i se spunea în trecut.

”Jucătorii de la Clinceni erau disperați, dar cu CFR de ce mergeau pe teren? Nu vreau să-i jignesc. Rusescu, Adi Popa, Tănase mai au mulți ani de trăit. Dr să se întrebe pentru ce luptă și să-și aducă aminte de ce le-a zis nea Gigi. Nu vreau să-i supăr, dar e vorba de caracter. Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat. Rusescu, Popa.

Popa, vai de mama lui, cine știe pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcții lucra. El e mic, e forțos, putea să lucreze cu roaba. Așa s-a dus în Anglia și a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-și dădea el viața, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule”, a spus latifundiarul la AS.ro.

Adi Popa îi răspunde cu aceași monedă lui Becali

După meciul terminat la egalitate există mari șanse ca FCSB să piardă titlul în acest sezon de Liga 1. Dezlănțuirea finanțatorului FCSB asupra foștilor săi jucători, acum la Academica Clinceni, cel puțin pe Adi Popa, nu l-au impresionat. După ce a aflat despre declarațiile făcute de Gigi Becali, fostul jucător FCSB a răspuns cu aceeași monedă, declarând:

”M-au sunat cei din familie, prieteni, mi-au citit ce a spus despre mine. Dacă am fost surprins? Asta e viața! Am luat ca atare toată situația și vă spun că nu mă mai interesează Gigi Becali.

Nici ce declară! Asta îi transmit eu dânsului! Mă concentrez doar pe ce am de făcut la Clinceni și atâta tot”, a spus Adi Popa pentru ProSport.

În acest moment clasamentul nu îi ese favorabil FCSB-ului, care are 44 de puncte și se află pe locul doi. Pe primul loc a urcat CFR Cluj, cu 45 de puncte, cu toate că a pierdut ultimul meci cu 0 la 1 cu cei de la Sepsi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI