Gigi Becali, fără nicio jenă în București. A făcut prăpăd într-o farmacie (exclusiv)

Gigi Becali, fără nicio jenă în București. A făcut prăpăd într-o farmacie (exclusiv)
Gigi Becali încalcă măsurile de protecție

Celebrul Gigi Becali este cunoscut pentru opiniile sale referitoare la noul virus. Se știe că latifundiarul nu crede în el, iar ultimele sale apariții pe stradă dovededsc din plin acest lucru. Recent Gigi Becali a fost surprins prin București circulând fără nicio măsură de protecție, de altfel impuse de autorități.

Gigi Becali încalcă măsurile de protecție

Paparazii Impact.ro, l-au surprins zilele trecute pe latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, circulând prin București fără să țină cont de niciuna dintre măsurile de protecție impuse de autorități. Colegii l-au surprins pe Gigi Becali coborând din bolidul de peste 200.000 de euro, fără să poarte masca de protecție.

Ba mai mult de-atât, a fost suprins încercând să-și curețe adidașii de noroi pe scările uneia din farmaciile aflate într-o zonă de lux din capitală. Și dacă asta nu înseamnă nimic, Gigi Becali a intrat în farmacia respectivă, la fel cum a coborât din mașină. (vezi galeria)

Milionarul din Pipera a intrat fără masca de protecție. La ieșirea din farmacie îl așteptau câțiva oameni ai străzii, unul dintre ei ajutându-l pe gecali să-și ducă cumpărăturile până la mașină. Înainte de a pleca, acesta le- împărțit acestora bani, în hârtii de 100 sau 200 de lei.

”Pe mine m-a ferit Dumnezeu”

În plină pandemie, nici Gigi Becali nu a fost scutit de problemele financiare, cu toate că afacerile-i merg foarte bine. Recent atât latifundiarul, cât și ginerele acestuia au fost surprinși pe șantierele unde se construiesc clădiri de birouri, aflate în proprietatea acestuia.

Cu toate astea au existat mari probleme la clubul pe care-l patronează, FCSB. Au fost probleme atât cu banii, cât și cu jucătorii din lot, unii dintre ei chiar fiind depistați pozitiv. Nu odată Becali a declarat că nu crede în virus, dar cu toate astea s-a oferit să aducă medicamente pentru cei care au nevoie, în această perioadă.

O parte din familia milionarului au avut infecții, unii o formă mai ușoară, alții puțin mai complicată, milionarul recunoscând acest aspect.

”De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut coronavirus. Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu. Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat.

Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul. Te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni”, declara Gigi Becali acum aproape două luni de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI