Gigi Becali, dezlănțuit după eliminarea FCSB. „Cea mai rușinoasă înfrângere!” Ce decizie radicală a luat finanțatorul

Gigi Becali, dezlănțuit după eliminarea FCSB. „Cea mai rușinoasă înfrângere!” Ce decizie radicală a luat finanțatorul
Ce decizie a luat Gigi Becali după ce FCSB a fost învinsă. Situație fără precedent

Gigi Becali a avut prima reacție după ce FCSB a fost eliminată din Conference League. Echipa de fotbal a pierdut în fața celor de la Shakthar Karagandy, așa că afaceristul s-a enervat cumplit când a văzut rezultatul.

Gigi Becali a răbufnit. Ce a putut să spună după eliminarea FCSB

FCSB a fost învinsă de către Shakhtar Karagandy, așa că Gigi Becali a răbufnit. Patronul echipei de fotbal a susținut după meci că aceasta ar fi fost cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc. În discursul susținut la ProX, afaceristul s-a arătat dezamăgit de rezultatul obținut. 

Mai mult, Gigi Becali nu înțelege cum s-a putut ajunge la un astfel de deznodământ la meciul în care FCSB a fost învinsă. Latifundiarul s-a dezlănțuit și a oferit câteva declarații ce i-au surprins pe fanii echipei de fotbal.

„Da, este cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici chiar aia a CFR-ului cu Dudelange. Mai rușinoasă ca asta nu a existat.

Asta era o echipă care nu avea cum să dea gol. De fapt nici nu a dat gol. Unul l-a dat Vlad și unul Vucur. Așa ceva nu am văzut în viața mea! Noi avem jucători valoroși, însă nu avem bărbăție. Cum să iei golul ăsta (primul)?

Am pierdut campionatul din cauza lui Vlad. Vreau să vorbesc și cu antrenorul și cu MM și să vedem ce facem. Nu zic, îi dai încredere, dar cât? Bucur putea să bage capul și să dea mingea în față. Eu l-am luat cu capul… dar n-ai văzut cum a dat cu capul?

A dat la adversar. Nu înțeleg, parcă e o magie, o vrăjitorie. Pe cuvânt că nu înțeleg”, a spus Gigi Becali după ce FCSB a fost eliminată din Conference League, potrivit Playsport.

Gigi Becali: ‘Nu mai aduc jucători’. Ce decizie a luat, de fapt

De asemenea, latifundiarul se gândește la câteva măsuri drastice. Acesta a susținut că nu o să mai aducă jucători la FCSB, ba chiar o să renunțe la câțiva fotbaliști după acest meci. Gigi Becali nu mai are încredere în viitor după acest rezultat.

„Mă descurajează acest rezultat pentru că nu mai avem coeficient și nu mai avem capi de serie în edițiile viitoare ale cupelor europene. Trebuie să iau niște măsuri.

Nu știu ce să zic. Nu mai aduc jucători. Mă gândesc să dau afară doi trei. Nu mai am încredere că putem câștiga campionatul.”, a mai spus Gigi Becali.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI