Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Alexandru Tudor. I-a luat o mașină pe care nu știe s-o conducă: „E OZN”

Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Alexandru Tudor. I-a luat o mașină pe care nu știe s-o conducă

Gigi Becali i-a făcut cadou lui Alexandru Tudor o mașină de 100.000 de euro și un teren pentru a-și ridica o casă lângă el, în Pipera. Cu terenul ar mai face una-alta, dar pe mașină se va pune praful, căci nu știe să o conducă.

Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Alexandru Tudor

Alexandru Tudor a devenit cel mai important om de la FCSB, din declarațiile lui Becali. Pentru că îl are aproape de suflet, latifundiarul din Pipera i-a făcut mai multe cadouri fostului arbitru, printre care o mașină de ultimă generație și un teren în Pipera, pentru a-și face casă lângă el. Intrând în detalii, șeful Academiei de Copii și Juniori de la FCSB, Alexandru Tudor, a primit un model BMW X6 de 500 de cai putere.

Prețul unui astfel de automobil este de 100.000 de euro și atinge viteza maximă de 250 de kilometri pe oră. Bolidul poate atinge 100 kilometri pe oră în 5,5 secunde. Mai mare ți-e minunea că atunci când a primit bolidul fostul arbitru i-a spus lui Becali: ”Ce să fac cu asta? Că e OZN”. Despre situație a vorbit chiar patronul roș-albaștrilor, care a confirmat că i-a făcut mai multe daruri lui Tudor, dar a spus că s-a amuzat de situație.

”Mi-a zis «Ce să fac cu asta? Că e OZN»”

„Da, tată, i-am făcut cadou lui Alexandru Tudor o mașină. O să râdeți pentru că nu înțelegeți lucrurile astea. Tudor e numărul 1 în tot clubul meu. Nici MM, nici Vintilă, Tudor e numărul 1, că are rugăciunea. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate. Eu i-am dat un BMW și mi-a zis «Ce să fac cu asta? Că e OZN». Nu știa să umble cu ea, se încurca în butoane.

Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Alexandru Tudor. I-a luat o mașină pe care nu știe s-o conducă:
Mașina cu care s-a ales Tudor

I-am dat și un teren în Pipera, o să facă o casă lângă mine. Dacă am 10 oameni ca Tudor spulber Barcelona, Manchester United și Real Madrid. O să jucăm din nou cu ei și o să-i batem, apoi veți spune că are dreptate Becali, că Domnu’ le face pe toate. Încet, încet văd că Domnu’ a început să-mi aducă doar oameni credincioși lângă mine”, a spus Becali la Pro X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI