Gigi Becali a pus pe lista neagră unul dintre cei mai influenți oameni de la FCSB. „Se dorește îndepărtarea lui”

de: Sorin Barbu
05 09. 2023

Gigi Becali nu-l mai vrea în echipă pe Risto Radunovic și nici nu i-a propus un nou contract. Acesta este motivul pentru care patronul FCSB a insistat să-l aducă pe Cristi Ganea, un fotbalist care a jucat ultimul meci în luna noiembrie a anului trecut. Gabi Balint a spus în direct care este strategia omului de afaceri, din acest caz.

Cristi Ganea, adus ca să-l dea la o parte pe Risto Radunovic

Gigi Becali este decis să renunțe la Risto Radunovic, unul dintre jucătorii de bază de la FCSB, titularul indiscutabil al echipei pe postul de fundaș stânga. Patronul este nemulțumit că la 31 de ani nu mai poate să-l vândă pe o sumă bună și în plus fotbalistul din Muntenegru este voce puternică în vestiarul FCSB, uneori chiar prea puternică.

Acesta este motivul care l-a determinat pe finanțatorului clubului să-și asume un risc și să aducă un fotbalist care a jucat ultima oară acum aproape zece luni: Cristi Ganea a devenit liber de contract după despărțirea de Panathinaikos și a semnat cu FCSB.

„Ganea nu prea a jucat în ultimul timp. Eu îl știu bine, l-am avut jucător la Craiova. E un jucător bun, dar a trecut timpul peste el. Am înțeles că se dorește îndepărtarea lui Radunovic, ușor, ușor, că nu mai… A îmbătrânit.

În ultimul timp a mai stagnat și Radunovic. Cred că vor și ei altceva. Cred că Ganea e bun pe ofensivă, pe defensivă avea probleme mari”, a dezvăluit Gabi Balint la Digi Sport.

Gigi Becali confirmă că nu-l mai vrea pe Risto Radunovic

Risto Radunovic a semnat cu FCSB în anul 2001, iar după ce s-a accidentat Panțîru nu a avut rival pe post și a jucat în total 107 meciuri. Fotbalistul mai are un an de contract și nu i s-a propus o nouă înțelegere.

„Păi, ce, i-am propus prelungirea lui Radunovic ca să ne refuze cumva?”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Cristi Ganea, noul jucător de la FCSB, a mai jucat în carieră la ASA Tg. Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov, Mallorca B, Santanyi, Bilbao, Numancia, Aris Salonic și Panathinaikos.