Gigi Becali a furat! Dezvăluirea șocantă a latifundiarului: ”Dumnezeu mă pedepsește. Trebuie să îl dau înapoi”

Gigi Becali a furat! Dezvăluirea șocantă a latifundiarului: ”Dumnezeu mă pedepsește. Trebuie să îl dau înapoi”
Gigi Becali a furat! Dezvăluirea șocantă a latifundiarului: ”Dumnezeu mă pedepsește. Trebuie să îl dau înapoi”

Gigi Becali a furat! Dezvăluirea a făcut-o însuși patronul FCSB după eliminarea echipei sale din Conference League. Joi, vicecampioana a reușit „performanța” istorică de a fi scoasă din cupele europene de o echipă din Kazahstan. FCSB a pierdut la lovituri de departajare returul cu Sahtior Karagandi, disputat pe teren neutru, în Armenia.

Gigi Becali a furat! Dezvăluirea șocantă a latifundiarului

Gigi Becali a recunoscut că a furat. Patronul FCSB a mărturisit totul după rușinea întâmplată în returul partidei din turul 2 preliminr al Conference League. După 1-0 în turul de la București, vicecampioana s-a „înecat” în retur, fiind eliminată de achipa kazahă Sahtior Karagandi. Mai mult, meciul s-a disputat pe teren neutru, în Armenia, din cauza problemelor create de pandemie în Kazahstan. La finalul primelor 90 de minute, scorul a fost 2-1 pentru Sahtior.

Cum regula golului marcat în deplasare nu se mai aplică din acest sezon, partida a intrat în prelungiri, apoi s-a ajuns la lovituri de la 11 metri, unde Moruțan a ratat decisiv. Dar primul gol al adversarilor a fost înscris în minutul 11, după o uriașă eroare a portarului Andrei Vlad care a scăpat un balon în față. După ce Florinel Coman a egalat, în minutul 90+1, Vucur a respins un balon cu capul direct la un jucător kazah care a încris punctul care a dus întâlnirea în prelungiri. După meci, Gigi Becali a luat foc, dar și-a recunoscut și greșeala de a a fi furat, motiv pentru care a fost pedepsit acum de Dumnezeu.

”Dumnezeu mă pedepsește. Trebuie să îl dau înapoi”

În 2017, la 18 ani, portarul Andrei Vlad rupea contractul cu CSU Craiova și căuta refugiu la FCSB. Goalkeeperul a riscat o suspendare de până la 24 de etape, dar cele două cluburi s-au înțeles pentru suma de 450.000 de euro. Acum, Gigi Becali a convins că tot răul petrecut cu Karagandi e o pedeapsă divină pentru ce i-a făcut, în 2017, patronului echipei craiovene, Mihai Rotaru.

L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau.

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi. N-are vină antrenorul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Singura palidă consolare a latifundiarului poate fi faptul că o altă echipă „cu pretenții” a fost eliminată de o grupare din Kazahstan. Hajduk Split, din Croația, a fost învinsă de cei de la Tobol cu 1-4, după prelungiri. Gruparea din țara vicecampioanei mondiale învinsese în meciul tur cu 2-0, dar acest lucru n-a fost suficient pentru a evita, la rândul său, un dezastru în retur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI