Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum

Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum
Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum

Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum. Patronul FCSB și sexi-impresara au pornit u adevărat război încă de la începutul anului. Cauza a constituit-o, atunci, transferul lui Dennis Man la Parma. Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a fost „sărită” din schema mutării de 11 milioane de euro și a recționat pe măsură. La rândul său, Gigi Becali n-a rămas dator, făcând afirmații dure, inclusiv despre căsnicia impresarei cu Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali a avut dreptate!

Gigi Becali a avut dreptate! Patronul FCSB a purtat în 2021 un război al declarațiilor cu Anamaria Prodan, cauzat de transferul lui Dennis Man la Parma, din ianuarie. Sexi-impresara, agentul, pe atunci, al jucătorului, a fost dată la o parte din mutarea-record în valoare de 11 milioane de euro. Ea a reacționat, atacându-l fără menajamente pe latifundiar. Treptat, lucrurile au degenerat, iar acuzele s-au îndreptat și spre zona personală. Încă din luna februarie, Gigi Becali aaruncat „pe piață” informația conform căreia Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei, ar avea o amantă. Și nu de ieri, de azi, ci de 8 ani.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au fost informațiile provenite dinspre Gigi Becali, conform Playsport.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum

Gigi Becali a primit confirmarea afirmațiilor sale cîteva luni mai târziu. Anamaria Prodan a asistat, tot mai uimită, cum secretele lui Laurențiu Reghecampf ies la iveală. Antrenorul actual de la U. Craiova a înaintat, între timp, actele de divorț. Mai mult, el chiar ar avea o amantă, în persoana Corinei Caciuc (30 de ani) care ar fi și însărcinată, despre care presa a scris în ultima perioadă. Pusă în fața faptului împlinit, Anamaria Prodan (48 de ani) a recunoscut că Gigi Becali (63 de ani) a avut dreptate în ceea ce spusese despre soțul ei.

Acum îmi dau seama că a avut dreptate, pentru că mi-a zis de foarte multă vreme. Și nu am vrut să cred… Acum eu am aflat tot, știu tot. Tocmai pentru acest lucru Laurențiu Reghecampf nu are curaj să se uite în ochii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Impresara a mai aflat, printre altele, că de anul trecut, fiul din prima căsnicie al lui Reghe, Luca, a înființat o firmă împreună chiar cu amanta tehnicianului de 46 de ani.

Eu sunt în Dubai în momentul ăsta. Băiatul meu (n.r – Luca Reghecampf este, de fapt, băiatul lui Laurențiu Reghecampf din prima lui căsnicie, dar Anamaria Prodan îl știe de când acesta avea doar 4 ani) face afaceri. Am văzut în ziare o firmă, despre care nu știam, ce-i drept. (n.r. – Firma la care face referire Anamaria Prodan, susținând că este deținută de Luca Reghecampf și de iubita însărcinată a antrenorului Craiovei, Corina Caciuc, a fost înființată în anul 2020. Wholesale Trade Concept are drept obiect de activitate comerțul) Ce ai vrea să spun? Este greu de comentat, este greu de vorbit despre așa ceva. Nu știa nimeni despre asta”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate mai sus.

„Dan Alexa m-a înțeles”

În privința relației cu Dan Alexa, pomenită și ea de Gigi Becali, impresara a lăsat loc de interpretări. A afirmat doar că în acel moment (n.r –  faimoasa palmă pe care impresara i-a aplicat-o lui Dan Alexa, prinsă de o cameră de filmat), Alexa i-a fost aproape, în timp ce soțul antrena în străinătate. Ea a spus, totuși, că gestul a fost făcut strict din motive profesionale.

Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI