Gigantul din Ungaria care se extinde în România. Se va construi o nouă fabrică, vor fi angajări

Gigantul din Ungaria care se extinde în România. Se va construi o nouă fabrică, vor fi angajări
Gigantul din Ungaria care se extinde enorm în România.

Gigantul din Ungaria care urmează să se extindă în România. Acesta derulează o investiție de 18 milioane de euro în orașul Ungheni, din județul Mureș. Proiectul demarat la începutul anului presupune construirea, până la finalul anului, a unui nou sediu de birouri cu o suprafață de 3.800 mp, dar și a unei hale de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți.

Gigantul din Ungaria care se extinde în România

Gigantul din Ungaria care se extinde este Hell Energy, un producător de băuturi energizante care se promovează cu Bruce Willis. Proiectul de anul acesta presupune construirea a unui nou sediu de birouri și a unei hale de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți.

Motiv pentru care firma va face angajări în viitorul apropiat. Firma Hell Energy își va extinde echipa cu 20 de noi angajați necesari bunei funcționări a producției și distribuției.

„Pentru noi, investiția în oameni este foarte importantă, acesta fiind și unul dintre motivele acestei extinderi a afacerii. Ne dorim o echipă locală tânără și dornică de a se alătura familiei Hell, mai ales că ne pregătim pentru extinderea agresivă a unor produse pe piața din România.

Tot acesta este și motivul pentru care extindem capacitatea de depozitare, ne pregătim pentru eficientizarea livrărilor și scăderea timpului de livrare către parteneri”, a precizat Márton Domkos, Director Executiv Hell Energy România.

Cifră de afaceri de 48,8 milioane de euro pe piața din România

Construcția sediului central și a depozitului fac parte din strategia companiei de a-și consolida poziția de lider pe piața locală de băuturi energizante. Anul trecut, Hell Energy a realizat un volum de vânzări în creștere cu 15% față de anul 2020. Pe piața din România, activitatea Hell Energy a generat anul trecut o cifră de afaceri de 48,8 milioane de euro.

„În pofida contextului schimbător al pieței din ultimii doi ani, dar și a creșterilor repetate de costuri, putem afirma că am avut un parcurs armonios în business, iar asta se datorează construcției piramidale a acestuia, cu o bază foarte solidă de parteneri-distribuitori, la care am adăugat atenție sporită la dinamica pieței și la cerințele consumatorilor.

Astfel, după doi ani destul de atipici, am început o investiție locală importantă, în strânsă colaborare cu autoritățile”, a mai declarat Micșunica Pelaghie, Director Național Hell Energy România.

Compania Hell Energy a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul este lider pe piața de băuturi energizante din Ungaria, ajungând la acest statut într-un timp record, de numai patru ani. De precizat este că brandul Hell este prezent în peste 50 de țări din toată lumea.