Gigantul bancar care face angajări și în România. Posturile care sunt disponibile acum

de: Mariana Olteanu
15 06. 2023

În ultimul timp, serviciul bancar Revolut a început să fie tot mai căutat de către români. În ultimii opt ani, aplicația financiară a reușit să atargă 2,9 miliarde de clienți. Reprezentanții firmei Revolut au făcut un anunț imoportant. Aplicația bancară  lansează angajări, având disponibile peste 50 de poziții în domeniul dezvoltării de software, cât și pentru funcțiunile suport, în regimul de lucru la distanță.

Revolut face angajări

Aplicația financiară Revolut a strâns de-a lungul timpului  6.000 de angajați la nivel global și peste 120 de salariați la nivel local.

Foarte mulți oameni din întreaga lume și-au exprimat dorința de a lucra la această companie. Acest lucru este confirmat și de date, care arată că, în anul 2022 Revolut a primit peste un milion de cereri de angajare, la nivel global. Numărul a fost în creștere cu 167% față de 2021, când a înregistrat 300.000 de candidaturi.

“În timp ce ne extindem pe piețe noi, ne propunem să ne consolidăm echipele de bază, pentru a ține pasul cu ritmul de creștere a companiei și cu viteza de lansare de noi produse. Evenimentele precum DevTalks le oferă candidaților cu potențial ocazia de a se întâlni cu reprezentanții noștri, de a purta cu ei discuții despre viziunile lor, despre ideile noi din domeniu și pentru a primi răspunsuri la orice întrebare astfel încât să ia cea mai bună decizie din cariera lor – aceea de a ni se alătura”, a declarat Lucian Ivan, Head of Talent la Revolut.

Revolut vrea să lanseze o sucursală în România

În primul trimestru din anul 2024, Revolut își propune să lanseze o sucursală în România.  Într-un timp record, Revolut a reușit să intre în topul celor 10 bănci după active. Mai mult, aplicația financiară s-a clasat pe locul trei după numărul de clienți.

Cei mai mulți utilizatori sunt din București, respectiv 540.000 de mii de clienți. Capitală este urmată de Iași, cu 100.000 de utilizatori. Datele arată că, în ultimele 12 luni români au efectuat 236 de milioane de tranzacții cu cardul și au depozitat în conturile lor Revolut mai mult de jumătate de miliard de euro.

„În doar 8 ani, am ajuns la 30 de milioane de clienți în întreaga lume și acum avem colegi care lucrează peste tot pe glob. Echipa din România este implicată în crearea de produse precum Revolut Credit, Revolut Crypto, Plăți, Carduri, Asigurări, dar contribuie și la activitățile generale ale companiei prin funcțiile suport – Recrutare, Conformitate Legală și Reglementări, Achiziții, Juridic, Marketing și Comunicare. Acum ne dorim să extindem această echipă de performeri de top cu cele mai bune talente, iar lucrul la Revolut este cu adevărat o aventură care generează creativitate, în care inovația este încurajată și creșterea personală este nelimitată”, a explicat Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.