Gică Popescu rupe tăcerea despre locurile de la Euro 2020. De unde au avut biletele, de fapt

Gică Popescu rupe tăcerea despre locurile de la Euro 2020. De unde au avut biletele, de fapt
Gica Popescu rupe tacerea despre locurile de la Euro 2020 De unde au avut biletele de fapt

Gică Popescu rupe tăcerea despre locurile pe care componenții Generației de Aur le-au avut la meciul Austria-Macedonia de Nord de la Euro 2020. Fostul căpitan al Barcelonei spune că Federația Română de Fotbal a decis să-i trimită la tribuna a II-a a stadionului Arena Națională, totul după ce FRF anunțase că de fapt UEFA getionează locurile.

Gică Popescu despre locurile de la Euro 2020: ”A fost alegerea FRF”

Elegant cum îl cunoaștem cu toții, Gică Popescu a oferit o reacție echilibrată în ceea ce privește scandalul biletelor de la Euro 2020, dar în același timp spus lucrurilor pe nume. ”Baciul” a lămurit întreaga poveste într-o postare pe pagina sa de socializare în care a explicat cum a făcut rost, de fapt, de tichete pentru meciul dintre Austria și Macedonia de Nord.

”Vad ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.
A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal.
Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.
Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!
Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana!
Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat.”, a scris Gică Popescu pe Pagina sa de facebook.

Politicienii au beneficiat de cele mai bune locuri

Oamenii au apreciat decența cu care a ales fostul căpitan al Naționalei să explice situația, însă nu sunt de acord cu ceea ce s-a întââmplat. Oamenii sunt de părere că fostele glorii ale fotbalului românesc ar fi trebuit să umple tribuna VIP și nu politicienii și angajații FRF.
”E și mai trist dacă ați cumpărat voi biletele! Pentru ceea ce ați făcut pentru România, ar trebui sa primiți locuri gratis oriunde, toată viața! Sunteți prea eleganți…”
”Voi sunteți domni ca de obicei, dar noua ne-ar fi plăcut ca atunci când străinii se uita la televizor și văd tribuna oficială sa va vadă pe voi și sa-și aducă aminte ce fotbaliști am avut ! Așa văd ce politicieni avem!”
”Diplomația ,eleganta și caracterul generației de aur! Respect!”
Sunt doar câteva dintre cele peste 1.000 de mesaje pe care le-a strâns postarea.
Printre cei care s-au bucurat de cele mai bune locuri de pe stadion s-au numărat: Ludovic Orban (președintele Camerei Deputaților și președintele PNL), Anca Dragu (președintele Senatului și membru USR Plus), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), Nicușor Dan (primarul Capitalei), Vasile Dâncu (PSD) și șeful DNA, Crin Bologa. De asemenea, mai mulți membri FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu au fost și ei privilegiați. Printre ei îi amintim pe: Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu și Radu Vișan, potrivit GSP.

FRF dă vina pe UEFA pentru situație

Federația Română de Fotbal a oferit un răspuns în privința repartizării biletelor pe Național Arena. FRF explică faptul că în realitate ”întregul proces de ticketing la Euro 2020 este gestionat de UFEA”.

”Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA.

În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.”, precizează Federația Română de Fotbal, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI