Gică Hagi, afacerea anului în fotbalul românesc. Anunțul oficial, ce face Regele

Gică Hagi, afacerea anului în fotbalul românesc. Anunțul oficial, ce face Regele
Gica Hagi, afacerea anului in fotbalul romanesc

Veste incredibilă pentru clubul Viitorul Constanța. Ce anunț a făcut Gică Hagi, cu doar puțin timp în urmă! Nimeni nu se aștepta la asta. Fanii regelui fotbalului româneasc au rămas fără cuvinte. Despre ce este vorba, de fapt.

Gică Hagi, afacerea anului în fotbalul românesc

Anunț important din partea oficialilor clubului Viitorul Constanța. Gică Hagi a emis, joi, un comunicat, în care informează că luni, 21 iunie, se va naşte un nou club de fotbal în oraşul Constanţa.

Se pare că oficialii de la Farul Constanţa și de la clubul FC Viitorul au ajuns la o înţelegere în privinţa contopirii celor două grupări într-o singură entitate juridică, notează cei de la Adevărul. Comunicatul clubului deținut de către Gică Hagi spune că luni, 21 iunie, se va organiza o conferinţă de presă în care toate detaliile noului proiect vor fi dezvăluite:

Vă anunţăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănţean – Împreună suntem mai puternici – prin care ne dorim să fim cei mai buni! Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanţa, vom organiza o conferinţă de presă la care vor participa, alături de toţi cei implicaţi în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănţean precum şi reprezentanţi ai suporterilor noştri.

Pornind de la tradiţia fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul şi a duce această iubire a tuturor suporterilor constănţeni la nivelul pe care cu toţii îl dorim”, au declarat oficialii de la Viitorul, conform

Noi probleme pentru Ianis Hagi

Fiul lui Gică Hagi fost criticat, recent, atât de cei din presa din Scoția cât și de mass-media din România pentru performanțele de la Rangers și după ce a declarat că și-ar dori să joace la Galatasaray, clubul de suflet al tatălui său.

„La 22 de ani, Ianis nu mai e un jucător tânăr. Dacă ne uităm la echipe din Olanda, vedem că acolo rezervele au 18, 19 ani. La 22 de ani, ai nevoie să ai un impact asupra jocului. Dacă te uiţi la alţi jucători de top, la ce vârstă au început să-şi lase amprenta asupra jocului? Mult mai devreme. Există riscul să ratezi oportunităţi dacă nu devii o forţă, într-un fel sau altul.

Şi trebuie să devii o forţă în campionatul intern. Nu ştiu dacă a fost titular în 50% din meciuri cu Rangers. Pentru a fi considerat un jucător de top trebuie să domini meciuri. Să marchezi, să creezi goluri. Jude Bellingham joacă în Champions League şi e titular. E clar că Ianis are talent, dar trebuie să domine meciuri în fiecare săptămână dacă vrea să fie jucător de top. Poate nu chiar în fiecare săptămână, dar măcar în majoritatea lor”, a spus Gordon Strachan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI