Gheorghe Turda, umilit de iubita cu 30 de ani mai tânără. ”Nu ești suficient de bărbat”

Gheorghe Turda, umilit de fosta iubită

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu și-au încheiat nici acum socotelile. De ce fosta iubită îi aruncă și acum cuvinte grele? Afirmațiile artistei sunt greu de dus pentru fanii cunoscutului cântăreț de muzică populară.

Gheorghe Turda, umilit de fosta iubită

Anii au trecut, dar ranchiuna dintre cei doi foști amorezi e departe de a plecat din sufletele lor. Scandalul monstru dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda e de departe de a se termina. Soliștii de muzică populară s-au iubit cu patos, iar cum începutul lor a părut controversat…așa a și continuat. Cel mai probabil, deranjată de faptul că solistul nu își asumă oficialul rolul de partener al ei, Nicoleta a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde l-a umilit și i-a călcat în picioare orice orgoliu, acuzându-l că deseori el i-a creat acesteia complexe de inferioritate.

Din cauza gesturilor și a vorbelor sale, a făcut-o pe iubita sa să nu fie conștientă de valoarea pe care o are și să se simtă mai puțin frumoasă pentru gusturile bărbatului, susține femeia. La finele mesajului, Nicoleta Voicu a subliniat că ar trebui să fie mai prudent cu lucrurile pe care le face în privat pentru că adevărul oricum va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu.

Gheorghe Turda, umilit de fosta iubită cu 30 de ani mai tânără
Gheorghe Turda, umilit de fosta iubită cu 30 de ani mai tânără

„Mi-ai creat de multe ori complexe de inferioritate”

„Dle G T, Mi-ai creat de multe ori complexe de inferioritate, ai căutat să-mi anulezi personalitatea, valoarea artistică, în timp ce tot tu imi dădeai mesaje cu oferte de spectacole la mare, anul acesta. De multe ori mă gândeam că nu sunt suficient de frumoasă pentru gusturile tale. Sunt conștientă de valoarea mea și asta nu o poți anula niciodată. Nu ești suficient de bărbat, nu poți avea o femeie ca mine. Te-am respectat si te-am iubit, dar nu călca pe suferința mea. Am sentimentul că ti-e teama de cineva, dar nu inteleg de ce, fiindcă toți depind de tine. Toate cele bune și multă prudență cu ce faci în privat, adevărul iese la suprafață tot timpul”
Nicoleta Voicu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI