Gheorghe Hagi, răspuns elegant, de mare campion, după atacul lui Dănuț Lupu. Imaginile de la Real Madrid care arată că fostul lui coleg nu are dreptate – VIDEO

de: Sorin Barbu
16 02. 2023

Gheorghe Hagi nu a stat prea mult pe gânduri și „i-a răspuns” lui Dănuț Lupu, după ce fostul coleg de la Brescia și echipa națională i-a transmis că în perioda în care a jucat în Spania a fost doar un „fotbalist de lot”. Fostul căpitan al primei reprezentative a postat pe rețelele sociale un clip în care reușea să înscrie trei goluri în tricoul lui Real Madrid.

Gheorghe Hagi, replică elegantă pentru Dănuț Lupu

Gheorghe Hagi și Dănuț Lupu nu au fost niciodată în cele mai bune relații, deși au jucat împreună ani mulți la echipa națională, dar și la formația italiană Brescia. Fostul dinamovist este convins că ar fi jucat mai multe meciuri în prima reprezentativă, dacă Hagi nu l-ar fi influențat pe Anghel Iordănescu să-l scoată din echipa de start, de câteva ori. Lupu l-a atacat de mai multe ori pe Hagi și s-a „înfipt” în el și acum două zile. I-a transmis că în cele două mandate de la Real Madrid și FC Barcelona a fost doar un fotbalist „de lot”.

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea.

Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege’. Da! (n.r. – Dobrin a fost ‘Rege’). Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta.

Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r. -Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională”, a declarat Dănuț Lupu, conform fanatik.ro.

Gheorghe Hagi i-a răspuns elegant și a postat pe rețelele sociale imagini de la un meci Real Madrid – Athletic Bilbao, de acum mai bine de 30 de ani. Duelul s-a terminat 5-0, iar fotbalistul român a marcat de trei ori. Hagi a jucat în atacul lui Real Madrid alături de Emilio Butragueno și Hugo Sanchez.

Gheorghe Hagi, CV în Spania:

pentru Real Madrid între 1990 și 1992: 84 de meciuri, 20 de goluri și o pasă decisivă.
pentru Barcelona între 1994 și 1996: 51 de meciuri, 11 goluri și cinci pase decisive.