Gheorghe Hagi își pierde gratis cel mai important atacant. Denis Alibec pleacă de la Farul și semnează un contract fabulos

de: Sorin Barbu
14 08. 2023

Gheorghe Hagi rămâne fără cel mai important jucător din atac, cu doar două zile înaintea partidei retur cu Flora Tallinn, din turul trei preliminar al Conference League. Denis Alibec are oferte din Arabia Saudită din Qatar și este foarte aproape să semneze un contract de 800.000 de euro. Farul nu încasează niciun ban din această afacere.

Gheorghe Hagi îl pierde gratis cel mai important atacant

Gheorghe Hagi continuă să propună jucători la export, deși echipa lui a fost învinsă de Sheriff Tiraspol în preliminariile Champions League! L-a vândut în această vară pe Adrian Mazilu la Brighton, cu trei milioane de euro și este aproape să se despartă și de Denis Alibec. Doar că pe atacantul de 32 de ani, care sezonul trecut a marcat 14 goluri, nu va încasa niciun ban pentru că în momentul în care au semnat contractul au convenit că în cazul unei oferte va pleca gratis.

Niciuna dintre părți nu s-a gândit la acea  convenție până acum câteva ore, mai ales că Alibec era bucuros că va fi din nou coleg cu Constantin Budescu. Iar la meciul cu Flora Tallinn s-au înțeles de minune pe teren.

„Mă bucur că jucăm din nou împreună. Trebuie să ne mai pregătim amândoi câte un pic. Să facem și faza defensivă mai bine.

Eu n-am nicio ofertă, nu mă interesează deocamdată. Sunt aici și vreau să îmi fac treaba cât mai bine”, spunea Alibec joi seară”, după meciul tur cu Flora Tallinn, câștigat cu 3-0, pe teren propriu.

Doar că lucrurile s-au precipitat, mai ales că Farul nu va avea emoții în returul cu campioana Estoniei, în lupta pentru play-off-ul Conference League.

Denis Alibec semnează un contract senzațional în Qatar

Denis Alibec a primit două oferte foarte tentante din Arabia Saudită și din Qatar. A ales-o pe cea de-a doua și va juca la Muaither SC, formație nou-promovată în prima ligă. Alibec le-a cerut celor din Qatar un milion de euro pentru opt luni de contract. A primit 800.000 de euro și și-a dat acordul pentru acest transfer, scrie prosport.

Nu este clar dacă Alibec va mai rămâne la Farul și pentru meciul cu Flora Tallin, programat miercuri, 16.08.2023.