Gheorghe Dincă nu a mai rezistat în puşcărie. A cerut un preot să se spovedească. Ancheta ar putea lua o altă turnură

Dincă a cerut un preot ca să se spovedească

Gherorghe Dincă nu a mai suportat și a apelat la ultima salvare pe care a găsit-o, astfel că acesta a cerut cu disperare un preot. Criminalul din Caracal vrea cu orice preț să se spovedească. Cum ar putea această dorință să schimbe ancheta? Anchetatorii refuză vehement cerința.

Gheorghe Dincă vrea să se spovedească!

Gheorghe Dincă vine cu o altă cerință. Acesta a avut multe doleanțe de când a intrat în vizorul poliției. Încă de la aflarea evenimentului teribil, Dincă, odată ajuns în arest, a avut cerințe regești. Acum vrea neapărat să se spovedească. Din păcate pentru inculpat, avocatul familiei Luizei Melencu a declarat că cererea i-a fost refuzată. Cu toate că ancehtatorii i-au făcut câteva concesii de-a lungul timpului, i-au interzis vehement criminalului să se spovedească.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire”
Tonel Pop, avocatul familiei Melencu

Gheorghe Dincă vrea să se spovedească! De ce i-au interzis anchetatorii acest lucru?
Gheorghe Dincă vrea să se spovedească! De ce i-au interzis anchetatorii acest lucru?

De ce sunt anchetatorii speriați de dorința aceasta?

Tonel Pop a susținut că a relatat cu o urmă de ironie toate cele de mai sus, dar că la bază este un adevăr. Preotul reprezintă dușmanul primordial pentru ancheta în derulare. „Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI