Gheorghe Dincă a fost surprins în timp ce pipăia o fetiță. Șocant cum au reacționat părinții micuței când au văzut grozăvia

Gheorghe Dincă a fost surprins în timp ce pipăia o fetiță

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost surprins de părinții unei fetițe, în urmă cu mai mulți ani, în timp ce o pipăia. Unul dintre procurorii care se ocupă de caz precizează că bărbatul are profilul unui pedofil de impuls.

Gheorghe Dincă a fost surprins în timp ce pipăia o fetiță

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar în continuare apar informații cutremurătoare din trecutul său. El a fost surprins de părinții unei fetițe, în urmă cu mai mulți ani, în timp ce o pipăia. În plus, mai multe femei au declarat în ultimele luni că ar fi fost agresate sexual de monstrul din Caracal.

Dosarul în care este cercetat Dincă a fost mutat de la Craiova la București, iar procurorii au verificat trecutul bărbatului pentru a vedea dacă acesta a mai comis infracțiuni similare și în trecut. În plus, se ia în calcul posibilitatea de a mai descopri și alți suspecți.

Cazul Caracal se adâncește mai tare. Ce a făcut inculpatul cu un cadavru?

S-a aflat că Dincă își bătea des soția și a abuzat de-a lungul timpului mai multe femei, însă avea o atracție bolnavă pentru fetele tinere. Surse judiciare au declarat că Dincă a fost surprins în timp ce pipăia o fetiță care făcea parte dintr-un cerc apropiat de prieteni. În loc să raporteze cazul, adulții care au aflat au preferat să tacă. Iar Dincă a prins curaj.

În timp, Gheorghe Dincă s-a transformat într-un mosntru cu chip de om și, pentru că nu a fost niciodată tras la răspundere pentru faptele sale, a ajuns să comită fapte îngrozitoare care au culminat cu uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

„Treaba noastră este să descoperim infracțiuni, știm că nu e momentul dilemelor, dar, totuși, ce greșim ca societate? Dacă la 50 de ani, Gheorghe Dincă primea riposta normală, măcar blamul apropiaților sau al societății, poate că nu se ajungea aici”, a declarat un magistrat care a studiat cazul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI