30 mart. 2023 | 10:57

Gesturile făcute de Camilla la vizita oficială din Germania. Imaginile care dovedesc că Regina consoartă nu se simte bine în noul rol

News
Gesturile făcute de Camilla la vizita oficială din Germania. Imaginile care dovedesc că Regina consoartă nu se simte bine în noul rol
Gesturile făcute de Camilla la vizita oficială din Germania

De la iubită secretă, la amantă, apoi iubită oficială, soție și acum Regină consoartă. Mulți sunt convinși că își vede, în sfârșit, visul devenit realitate, însă imaginile surprinse recent par să dovedească exact opusul. Gesturile făcute de Camilla la vizita oficială din Germania dau de înțeles că partenera Regelui Charles nu se simte tocmai bine în noul rol.

Charles, prima vizită în străinătate în calitate de rege

A așteptat, a îndurat critici și ura britanicilor care o consideră responsabilă de nefericirea Prințesei Diana, iar acum a venit momentul pe care oamenii credeau că îl aștepta de zeci de ani: a devenit soția lui Charles și, odată cu moartea Reginei Elisaeta a II-a, Regina consoartă.

Miercuri, Camilla și Regele Charles au ajuns în Germania, în prima vizită oficială în străinătate a acestuia în calitate de suveran.

„Este o mare bucurie să putem aprofunda prietenia lungă dintre țările noastre”, au transmis Charles și Camilla înainte de venirea la Berlin.

Cuplul a fost primit pe aeroportul din Berlin cu salve, fiind întâmpinat de președintele german, Frank-Walter Steinmeier și de soția accestuia la Poarta Brandenburg.

„Lui și tuturor britanicilor, vrem să le spunem că noi în Germania, în Europa, ne dorim relații strânse și prietenoase cu Regatul Unit, chiar și după Brexit”, a spus Steinmeier.

Te-ar putea interesa și: Meghan şi Harry, izgoniţi definitiv de Regele Charles? Condiţiile puse de Familia Regală celor doi

 

Gesturile făcute de Camilla la vizita oficială din Germania

Charles și Camilla au fost primiți cu onoruri militare de către preşedintele german Frank-Walter Steinmeier la Poarta Brandenburg, fiind întâia oară când se organizează o ceremonie pentru un invitat de stat la acest monument. Cuplul Regal a fost oaspete de onoare la un banchet de stat la Schloss Bellevue, reședința oficială a șefului de stat.

În timpul vizitei în Germania, Regele Charles se va întâlni cu refugiații ucraineni și se va adresa joi deputaților în Bundestag, un eveniment istoric, el fiind primul monarh care ține un discurs în camera inferioară a Parlamentului german.

Fiecare pas al regelui a fost urmărit de presă. Imaginile difuzate au surprins însă câteva detalii neașteptate, nu ale suveranului, ci ale soției sale. Cu toate că a respectat protocolul exemplar, zâmbind și dând mâna cu toți cu care a interacționat, Camilla nu pare că se bucură de experiență. Din contră, Regina consoartă pare că execută mecanic, chiar forțat gesturile de prietenie ce sunt o parte esențială a noului ei rol în monarhie.

Te-ar putea interesa și: Scandal între Kate Middleton și Camilla. Ce a enervat-o peste măsură pe soția Prințului William

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1