Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV

Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV
Gestul socant al politicianului

Liviu Dragnea a făcut un gest șocant, chiar înainte de a se despărți de Irina Tănase. Un întreg scandal a avut loc atunci când în presă s-a aflat că tânăra și-a înșelat partenerul. Politicianul a văzut mesajele pe care aceasta și le trimitea cu un fost iubit și a descoperit că îl înșelase încă de când el se afla la închisoare. În consecință, el și-a făcut bagajele și a plecat la Teleorman, unde s-a refugiat pentru câteva zile. Apoi, a făcut o declarație pe pagina de Facebook, în care a lăsat să se înțeleagă că s-a despărțit de Irina Tănase.

Ce a putut să facă Liviu Dragnea cu câteva luni înainte să se despartă de Irina Tănase

Ies la iveală informații scandaloase despre despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea. Se pare că politicianul a făcut un gest incredibil, chiar înainte ca toată povestea cu amantul blondinei să iasă la iveală.

Irina a încercat să își convingă partenerul să se întoarcă la ea și  după ce a epuizat toate resursele, afirmând de nenumărate ori că idila dintre ea și fostul iubit este una inventată, tânăra l-a pus pe bărbat să îl sune pe Liviu Dragnea să îl convingă că nu are nimic de-a face cu ea.

Pentru că este trecut prin viață și a simțit că lucrurile nu sunt în regulă cu relația lor, Liviu Dragnea a făcut un gest șocant, în urmă cu mai multe luni înainte de despărțirea oficială.

Așadar, el a pus un detectiv particular pe urmele iubitei sale, care a fost monitorizată discret. Totul se întâmpla cu câteva luni înainte ca presa să afle despre aventura Irinei.

Politicianul a primit dovezile de care avea nevoie, de la fotografii, apeluri telefonice și mesaje, așa că nu se pune problema unei împăcări între cei doi.

Decizia este finală

Când i s-a confirmat că bănuiala lui era întemeiată, Liviu Dragnea a întrerupt orice comunicare cu Irina. Nu i-a mai răspuns la telefon, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care îl împărțeau, ca să îi dea timp tinerei să plece.

Apoi, s-a întors în locuința din București și în momentul în care au apărut în presă deja informațiile despre idila Irinei, Dragnea a dat o declarație în care clarifica lucrurile și spunea că în viața fiecăruia există schimbări.

Cu toate că Irina Tănase a mai încercat să se împace cu iubitul ei, Liviu Dragnea a rămas ferm în decizia pe care a luat-o, iar după dovezile primite nu există nici cea mai mică șansă de împăcare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI