Gestul șocant făcut de Cornel Galeș la doar trei săptămâni după ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

de: Andrei Simion
02 12. 2019

Cornel Galeș a murit în cursul zilei de duminică, 1 decembrie, într-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveală câteva detalii neștiute despre zilele de după moartea extrem de rapidă a Ilenei Ciuculete. Ce gest a făcut Cornel la doar trei săptămâni de la decesul regretatei artiste?

Gestul lui Cornel Galeș la trei săptămâni după moartea Ilenei Ciuculete

Decesul regretatei artiste de muzică populară încă trezește emoții puternice fanilor care încă îi mai ascultă piesele. Aceasta a murit din cauza unei ciroze hepatice care a avansat galopant. Artista s-a stins din viață avântu-l alături pe cel care i-a fost aproape zeci de ani și care a făcut-o fericită. Cei doi s-au iubit de tineri, au suferit, au construit multe lucruri împreună și au reușit să fie de nedespărțit până în momentul în care cântăreața a închis ochii pentru ultima oară.

Dragostea lui a dăinuit mult timp după decesul soției. Un lucru pe care l-a făcut la trei săptămâni de la înmormântarea ei a fost considerat exagerat și nebunesc de unii. Cornel a pus două poze la data de naștere și respectiv cea de deces scrise de obicei pe cruce. Acesta a atașat o poză cu Ileana singură la prima dată, iar la a doua a ales o poză cu ea și el. Acest lucru poate fi considerat  o premoniție care i-a fost dată atunci, pentru că la câțiva ani distanță s-a stins și el.

Gestul făcut de Cornel Galeș după ce Ileana Ciuculete a murit

„Adio, prieten drag!!!”

“Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta! ???”, a fost mesjaul lui Adrian Stan, uul dintre prietenii buni ai lui Cornel. “Drum lin către îngeri, Cornel!???Zânica te-a iubit prea mult și știu că și tu ai divinizat-o ???a venit momentul să vă întâlniți???pfffff. Incredibil!”, a fost comentariul unui internaut la vestea că Galeș s-a stins în urma unui accident rutier.