Gestul nepotrivit al lui Florin Piersic Jr. de față cu băiatul său. Ce a făcut la IKEA (exclusiv)

Gestul nepotrivit al lui Florin Piersic Jr. de față cu băiatul său. Ce a făcut la IKEA (exclusiv)
Gestul nepotrivit al lui Florin Piersic jr. de față cu băiatul său

Deși pandemia a adus multe nemulțumiri în cazul artiștilor, pauza aceasta de la evenimente și acte artistice le-a permis să stea mai mult timp cu familia.

Gestul nepotrivit al lui Florin Piersic Jr. de față cu băiatul său

Prin urmare, Florin Piersic Jr. a decis să privească partea plină a paharului și să se bucure de momente de preț, alături de fiul lui, micul Sasha. Cei doi au fost surprinși de reporterii Impact.ro într-o zonă celebră din București, acolo unde Florin Piersic Jr. a făcut un gest considerat cu totul nepotrivit de către mulți, de față cu fiul lui. Actorul ar fi putut să țină cont de faptul că reprezintă un exemplu pentru copil.

Florin Piersic Jr. a decis, deci, să se bucure alături de fiul său de vremea frumoasă, pornind la plimbare prin magazine. Aflați în fața magazinului IKEA, cei doi s-au relaxat în aer liber, în parcarea magazinului. Deși este de apreciat faotul că actorul petrece timp cu fiul lui, gestul surprins de reporterii Impact.ro ar putea să îi revolte pe mulți dintre părinți.

Ce dietă respectă Florin Piersic Jr.

Așadar, aflați la plimbare prin magazinul cu specific de mobilă și decorațiuni, Florin Piersic Jr. și Sasha s-au oprit înainte în parcarea spațiului comercial. Acolo, actorul a decis să fumeze rapid două țigări, chiar în prezența celui mic. Iar obiceiul deloc sănătos nu s-a oprit aici, ci a ales să se răcorească și cu o sticlă dintr-un suc acidulat. Apoi, cei doi au făcut câțiva pași prin magazin, fără să aibă un scop anume, ci mai degrabă să încerce să facă ca timpul să treacă mai ușor.

Însă în ciuda obiceiurilor nesănătoase demonstrate recent, actorul le-ar putea face invidioase pe multe femei care se luptă cu kilogramele în plus. Acesta este nevoit să slăbească pentru rolurile sale, așadar nu ezită să recurgă la diverse diete care să îl ajute. De altfel, actorul a recunoscut recent, în emisiunea lui Marius Tucă de la Aleph News, care este metoda prin care reușește să dea jos și un kilogram doar într-o singură zi. El a spus că poate să consume absolut orice, câtă vreme el respectă o regulă simplă.

”Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu. Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu”, a declarat actorul Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI