Gestul lui Adrian Minune la nunta fiicei sale, față de Andrei Bănuță. Alți artiști s-ar simți jigniți la așa ceva

de: Andrei Simion
17 07. 2024

În urmă cu trei zile, Adriana Simionescu, fiica celebrului manelist Adi Minune, s-a căsătorit, în prezența unui număr mare de invitați. Printre cei care au cântat la nunta acesteia s-a numărat și Andrei Bănuță, iar fanii acestuia au văzut și gestul lui Adrian Minune la nunta fiicei sale, față de Andrei Bănuță, gest la care alți artiști s-ar simți jigniți.

În weekend Adriana Simionescu a avut nuntă mare și botezul fiicei sale

Ziua de 14 iulie a fost o zi aglomerată din punct de vedere al nunților din showbiz-ul românesc. Pe lângă nunta cu fast a mezinului familiei Hagi, Ianis, cu Elena Tănase, într-o altă locație de lux a mai avut loc o nuntă importantă.

Fiica celebrului Adi Minune, Adriana Simionescu și partenerul ei de viață au făcut o petrecere de zile mari, atât pentru nunta lor, cât și pentru botezul fiicei, Noa Zenayda, în prezența a peste 1000 de invitați.

Sora mai mare a acesteia avea să publice pe rețelele de socializare pregătirile din ziua evenimentului, iar reacțiile au fost pe măsură.

Andrei Bănuță printre cei care au cântat la evenimentul din familia lui Adi Minune

Pentru fanii artistului nu mai este nevoie de nicio prezentare în ceea ce-l privește pe Andrei Bănuță. Dar, ceea ce poate unii nu știau, este că artistul a fost printre cei invitați să cânte la nunta Adrianei Simionescu și botezul fiicei acesteia din weekend-ul care tocmai s-a terminat.

Pe lângă tânărul artist, au mai fost prezente și alte voci cunoscute din showbiz-ul românesc, precum Georgiana Lobonț, care au decis să încânte atmosfera petrecerii din familia lui Adi Minune.

Ba mai mult, pe unul din conturile de TikTok, sub numele de andreibănuțăfan, a apărut și o filmare din care s-a putut observa și gestul lui Adrian Minune la nunta fiicei sale, față de Andrei Bănuță.

Care a fost gestul lui Adrian Minune la nunta fiicei sale, față de Andrei Bănuță

În fața a peste 1.000 de invitați, Andrei Bănuță a avut momentul său de prestații artistice, iar printre ele și unul extrem de emoționant. De altfel, în clipul postat pe TikTok, se poate observa cum Adi Minune stă alături de fiica sa, și cu lacrimi în ochi.

@andreibanutafan1😭😭😭♬ sunet original – Banuta Fan Page 😍💪🏽🧸

La un moment dat, pe filmare se poate vedea și gestul lui Adrian Minune la nunta fiicei sale, față de Andrei Bănuță, acela de a arunca cu banii înspre artist, un gest la care alți artiști s-ar simți jigniți, dar care se practică la astfel de evenimente.