Gestul la care a recurs Vulpița când a ajuns în Blăgești. Mulți s-au revoltat când au văzut-o așa

Vupița și Viorel s-au întors în Blegești, dar doar pentru scurt timp

Vulpița Veronica Stegaru, noua vedetă a Antenei 1, s-a întors acasă, în comuna Blăgești, însă doar pentru scurt timp. Vedeta care a intrat mai nou și în topurile muzicale de pe Youtube nu s-a dus cu mâna goală acasă, mai ales că o aștepta și fiica ei.

Vupița și Viorel s-au întors în Blegești, dar doar pentru scurt timp. Veronica a purtat aproape tot timpul masca de protecție

Vulpița și Viorel s-au dus acasă încărcați cu cadouri și cu bunătăți pentru părinții și fiica lor. Tânăra vedetă nu a uitat însă de măsurile de protecție sanitară, așa că s-a îmbrățișat cu tot satul, în timp ce purta mască și mănuși de protecție împotriva infecției de coronavirus.

Consătenii săi au rămas șocați atunci când au văzut-o pe Veronica Ștegaru, care chiar este de nerecunoscut, față de cum era în urmă cu patru luni, când intra pe platourile de filmare de la Acces Direct, de la Antena 1. A coborât din mașină, în primul rând, iar în al doilea rând arăta impecabil. Coafată, machiată, ca o adevărată vedetă ce este.

Vupița și Viorel s-au întors în Blegești, dar doar pentru scurt timp
Vupița și Viorel s-au întors în Blegești, dar doar pentru scurt timp

Vedetele Antenei 1 au mers să-și viziteze fiica și părinții

Ajunsă în fața porții casei părintești, unde o așteptau mai multe rude, Vulpița a coborât din mașină cu masca pusă regulamentar la gură și nas, în plus avea și mănuși de protecție. Numai că, s-a repezit să-și îmbrățișeze părinții. Și nu doar pe aceștia, ci și pe alți oameni care treceau pe uliță.

Veronica Stegaru și Viorel s-au dus la Blăgești de 1 iunie pentru a-și vedea fetița. Deși nu au petrecut prea mult timp cu fetița lor, ambii părinți și-au postat pe paginile lor de socializare imagini în care apar alături de fetiță. Maria locuiește cu părinții lui Viorel, de când acesta și stilata sa soție s-au mutat în Capitală, unde își trăiesc visul cu ochii.

Vulpița i-a luat și cercei fiice sale, însă a fost o mică problemă, pe care i-a sesizat-o chiar mama-soacră. ”Bine, dar nu are găuri în urechi, tu nu știi?”, i-a spus soacra Vulpiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI