Gestul impresionant pe care Smiley l-a făcut, la scurt timp de la botezul fiicei lui și a Ginei Pistol. Fanii nu l-au mai văzut așa până acum

Gestul impresionant pe care Smiley l-a făcut, la scurt timp de la botezul fiicei lui și a Ginei Pistol. Fanii nu l-au mai văzut așa până acum
Ce gest genial a făcut Smiley după botezul fiicei sale, Josephine

Smiley și Gina Pistol trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor de când micuța Josephine a venit pe lume. Cei doi au organizat botezul pentru fiica lor, iar, la scurt timp după marele eveniment, cântărețul a făcut un gest impresionat ce i-a emoționat pe fani până la lacrimi.

Gestul făcut de Smiley după botezul fiicei sale. Ce emoționant!

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de discreți, așa că aceștia au așteptat să treacă zilele până au postat o poză făcută la frumosul eveniment. Dacă până acum cei doi nu se pozau împreună, iată că totul s-a schimbat! Cântărețul a decis să își surprindă admiratorii și să posteze două poze cu partenera lui, oferind, în același timp, un mesaj emoționant despre botezul fiicei sale.

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod roșu de iubire. Am avut familia alături, prietenii și persoanele dragi pentru a o sărbători cu toții pe cea mai iubită ființă din viața noastră. Josephine, ești TOT!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Detalii despre botezul micuței Josephine. Ce au adus invitații la eveniment

Mândrii părinți au organizat o mică petrecere într-o locație superbă din Capitală. Cei doi au preferat un loc înconjurat de natură, dar decorat cu bun gust și plin de detalii de lux. La eveniment au fost alături de ei și alte vedete, rudele și apropiații. Chiar dacă botezul a fost unul restrâns, invitații s-au bucurat din plin de faptul că s-au reunit și nu au ezitat atunci când a venit vorba despre o baie în piscină.

La lăsarea serii, mai mulți au sărit în piscina aflată la locația aleasă de Gina Pistol și Smiley. Surprizele nu s-au oprit aici! Chiar dacă cei doi își țin fiica departe de ochii curioșilor, s-au aflat câteva detalii inedite despre botezul micuței Josephine. Smiley și Gina Pistol sunt extrem de atenți atunci când vine vorba despre orice gest fac. Aceștia au oferit o nouă lecție de modestie chiar la eveniment.

În tradiția noastră se oferă bani în plic la orice botez, dar părinții lui Josephine au refuzat complet această idee. Totuși, pentru ca fiica lor să se bucure de cadouri minunate de la invitați, aceștia au anunțat pe toată lumea că pot să fie aduce mici atenții ce îi vor reveni bebelușului ce are parte doar de tot ce este mai bun. De asemenea, ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley au fost unele simple, frumoase, demonstrând că din nou că apreciază bunul gust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI