Gestul Familiei Regale care îi va deranja pe Meghan şi pe Harry. Ce s-a întâmplat cu portretul oficial al familiei

Gestul Familiei Regale care îi va deranja pe Meghan şi pe Harry. Ce s-a întâmplat cu portretul oficial al familiei
Gestul Familiei Regale care ii va deranja pe Meghan Markle si Printul Harry

Noi nemulțumiri apar în peisajul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Ducele și ducesa de Sussex s-au întors în California, la câteva zile după funeraliile regretatei suverane, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ce decizie au luat membrii familiei regale. Mezinul Regelui Charles sigur nu va fi încântat.

O nouă „lovitură” pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Ducele și ducesa de Sussex primesc o nouă „lovitură” din partea Regelui Charles și a membrilor activi ai coroanei regale britanice.

După ce actualul suveran nu i-a permis Prințului Harry să vină la Castelul Balmoral cu soția lui Meghan, la patul de moarte al Reginei Elisabeta, recent, oficialii familiei regale au luat o nouă decizie care s-ar putea să nu fie deloc pe placul ducilor de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost mutați în partea de jos a site-ului Familiei Regale, alături de Prințul Andrew, fiul căzut în dizgrație al regretatei suverane Elisabeta, scriu cei de la Daily Mail.

Link-uri ce duceau cititorii către paginile dedicate ducelui și ducesei de Sussex fuseseră, anterior, plasate la jumătatea paginii, mai jos de membrii familiei seniori și deasupra membrilor minori ai familiei.

Cu toate acestea, la jumătatea lunii septembrie, platforma oficială a coroanei britanice a fost actualizată după moartea Reginei Elisabeta a II-a, drept pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au fost plasați mai jos, sub  Prințesa Alexandra și ducele și ducesa de Gloucester.

Prințul Michael de Kent și soția sa, Marie-Christine au fost șterși în întregime de pe site-ul oficial al coroanei, deoarece nu sunt membri activi ai familiei regale.

Ducii de Sussex au fost mutați în partea de jos a site-ului oficial al Casei Regale Britanice

Între timp, Prințesa Alexandra, ducele de Kent și ducele de Gloucester, verii Reginei Elisabeta a II-a, rămân în continuare pe site-ul oficial al Casei Regale Britanice, fiind încă membri activi ai coroanei.

Ducele și ducesa de Kent au efectuat peste 200 de angajamente publice, toate finanțate de propria gospodărie a Prințului, spre deosebire de contribuabili.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost plasați, pentru prima dată, pe pagină cu aproximativ 15 luni în urmă, după ce s-au așezat, anterior, sub William și Kate, Prințul și Prințesa de Wales, mai jos de Wessex și Prințesa Regală.

Reamintim că Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în Statele Unite ale Americii, a doua zi după înmormântarea Reginei, fără a rezolva conflictul cu Regele Charles și Prințul William.