Gestul făcut de Vladimir Putin care confirmă ce a spus America despre el. Imaginile s-au viralizat deja VIDEO

Gestul făcut de Vladimir Putin care confirmă ce a spus America despre el. Imaginile s-au viralizat deja VIDEO
Șchiopătând, Putin nu și-a putut folosi brațul drept pentru a alunga un țânțar

Gestul făcut de Vladimir Putin! Starea de sănătate a lui Vladimir Putin a fost pusă din nou sub semnul întrebării. Astăzi au apărut noi imagini în care președintele rus pare să nu-și poată folosi brațul drept. Acest lucru s-a întâmplat la același eveniment în care liderul a semnat o nouă doctrină militară. În discursul său acuză Statele Unite că sunt „cea mai mare amenințare pentru Moscova”. Imaginile de astăzi au surprins gestul făcut de Vladimir Putin care confirmă ce a spus America despre el.

Șchiopătând, Putin nu și-a putut folosi brațul drept pentru a alunga un țânțar

La întrunirea de astăzi, Vladimir Putin a fost văzut parcă incapabil să-și miște brațul drept pentru a alunga țânțarii. Liderul vizibil afectat, și-a folosit doar brațul stâng pentru a îndepărta insectele cu palma și pentru a se scărpina în jurul capului.

Momentul s-a întâmplat în cadrul aceluiași eveniment în care Putin a semnat o nouă doctrină militară care prezintă expansiunea NATO spre granițele Rusiei și Statele Unite ca fiind principalele amenințări ale Moscovei.

Vladimir Putin a dezvăluit, de asemenea, presupuse capacități de armament unice ale Rusiei, pe care a sugerat că vor fi desfășurate acolo unde servește cel mai bine intereselor Moscovei. Președintele Rusiei a fost văzut mergând stângaci, cu un ușor șchiopătat, alături de fiica ministrului apărării, conform DailyMail.

Se zvonește că Vladimir Putin suferă de o serie de probleme de sănătate semnificative. Canalul Telegram, care a speculat că Putin folosește o dublură, sugerează, de asemenea, că el și aliații săi au planuri de evacuare a Rusiei dacă invazia sa în Ucraina eșuează. Un loc în care Putin ar putea fugi este Siria, deși ar trebui să zboare prin Turcia, un aliat NATO.

Citește și: Planul de ultimă oră al lui Vladimir Putin s-a aflat. Toată Rusia s-ar fi pregătit deja

Clipul video a surprins gestul făcut de Vladimir Putin care confirmă ce a spus America despre el

Clipul video a surprins momentul în care Putin, în vârstă de 69 de ani, a făcut un tur al unui muzeu militar. Vizita a vut loc în cadrul unui weekend care marchează Ziua Marinei din Rusia. Această zi este sărbătorită în ultima duminică a lunii iulie a fiecărui an.

Șeful de la Kremlin este văzut vorbind cu Ksenia, fiica ministrului apărării Serghei Șoigu, când țânțarii încep să bâzâie în jurul părții drepte a feței sale. Putin își ridică brațul stâng în încercarea de a-i îndepărta. În tot acest timp, brațul drept îi atârnă pe lângă el.

El continuă să se scarpine și să se scarpine în jurul capului cu un singur braț înainte de a merge alături de Ksenia. Drumul până la aceasta a mai scos în evidență șchiopătatul ușor.

Citește și: Presupusul succesor al lui Vladimir Putin ar fi fost otrăvit. Informații de ultimă oră

Clipul este cel mai recent dintr-un număr de videoclipuri care par să-l arate pe Putin mergând șchiopătând. În majoritatea clipurilor este văzut luptându-se cu ticuri ciudate, inclusiv contorsionări ciudate ale picioarelor, și mișcări necoordonate.