Gestul făcut de Valentina Pelinel pe plajă. A încercat să se ascundă, dar nu a reușit

Gestul făcut de Valentina Pelinel pe plajă. A încercat să se ascundă, dar nu a reușit

Recent cei doi însurăței, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost surprinși petrecând câteva zile la malul mării, la hotelul pe care familia îl deține în stațiunea Olimp.

Valentina Pelinel prinsă fumând pe ascuns

În plină pandemie Cristi Borcea și Valentina Penlinel au decis să petreacă câteva zile de relaxare pe malul Mării Negre, în stațiunea Olimp, cazându-se la hotelul pe care prima soție a fostului finanțator de la Dinamo București îl administrează. Cei de la cancan.ro au surprins-o pe Valentina pe plaja hotelului Pam Beach ferinduse de soarele puternic.

A încercat să se ascundă, dar nu a reușit

Că se ferea de razele soarelui nu ar fi fost nicio problemă, dar tânăra divă a fost surprinsă fumând din țigara electronică pe ascuns, departe de agitație. După ce a născut pentru a doua oară, Valetina are un trup de invidiat, reușind să slăbească repede după cea de-a doua sarcină cu gemenele. Tânăra, în prima zi de sejur pe malul mării, posta pe rețelele de socializare o poză și un mesaj, prin care anunța sosirea la mare. ”Zile de vară, pline de dragoste și bucurie”, a scris Valentina în dreptul fotografiei cu ea și cu Cristi Borcea.

Reamintim că anul acesta, în luna martie,cele două gemene ale familiei Borcea-Pelinel, Indira Maria și Rania Maria au fost sărbătorite cu mare fast la împlinirea vârstei de un anișor. Momentul a fost anunțat și sărbătorit și pe rețelele de socializare de mama fetelor, fiind mândră de cele două fumoase fetițe. Lucrurie par a merge bine în familia celor doi, de altfel despre acest lucru Valetina a decis să vorbească recent într-un interviu, declarând că:

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați.

Gestul făcut de Valentina Pelinel pe plajă. A încercat să se ascundă, dar nu a reușit
Gestul făcut de Valentina Pelinel pe plajă. A încercat să se ascundă, dar nu a reușit

Dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a declarat soția lui Cristi Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI