Gestul făcut de Simona Halep faţă de Darren Cahill i-a uimit pe internauţi. Ce a deranjat-o la fostul antrenor

Gestul făcut de Simona Halep faţă de Darren Cahill i-a uimit pe internauţi. Ce a deranjat-o la fostul antrenor
„Își poartă starea de spirit pe umăr pentru ca lumea să o vadă, la bine și la rău. Asta este Simo.” - Darren Cahill

Simona Halep este sub o presiune fantastică în aceste zile, ca urmare a acuzațiilor de dopaj. Cu toate astea, sportiva română nu a fost lăsată singură în scandalul iscat. Poate neașteptată, reacția fostului ei antrenor Darn Cahill a venit ca o gură de aer proaspăt. În declarațiile sale, australianul și-a arătat suportul față de Simona, același lucru făcându-l și Patrick Mouratoglou, actualul antrenor. Dar, din motive știute doar de ea, fanii au rămas stupefiați de gestul făcut de Simona Halep faţă de Darren Cahill.

Darren Cahill: „Sunt alături de Simo”

La nici 24 de ore de la bulversanta știre că Simona Halep era depistată pozitiv la testele de dopaj, fostul antrenor Darren Cahill era printre primii care-i luau apărarea.

Deși nu mai colaborau de ceva vreme, australianul nu s-a dezis niciodată de sportivă.

Darren Cahill ieșea cu o declarație publică, chiar dacă decizia acesteia a fost de a întrerupe colaborarea:

„Este o atletă care a subliniat orice lucru care i-a fost prescris de un medic profesionist [ceea ce se întâmpla rar]. Sau orice supliment pe care l-a folosit sau l-a luat în considerare.

Simona a uzitat cuvintele ‘vă rog să verificați de două ori acest lucru, de trei ori acest lucru pentru a vă asigura că este legal, sigur și permis. Dacă nu sunteți siguri, nu-l iau’.

(..) Își poartă starea de spirit pe umăr pentru ca lumea să o vadă, la bine și la rău. Asta este Simo. Eu cred în ea. Întotdeauna am crezut și pot spune sincer că niciodată nu am crezut mai mult ca acum în această problemă specială. Sunt alături de Simo.”, scria Darren Cahill pe rețelele de socializare.

Care este gestul făcut de Simona Halep faţă de australian

Dar, în ultimele zile, fanii au asistat la gestul făcut de Simona Halep faţă de Darren Cahill care i-a surprins. Conform acestora, Simona i-ar fi dat pe Twitter unfollow fostului ei antrenor, dar fără să existe nicio explicație.

Dar, ulterior, s-a aflat care ar fi fost motivul pentru care a recurs la acest gest. Nu are legătură cu poziția australianului din aceste zile.

Conform vocilor de pe internet, gestul făcut de Simona Halep faţă de australian are ca motiv declarațiile acestuia referitoare la legătura dintre ea și Rafael Nadal.

Într-un interviu, Darren Cahill vorbea de modelele din lumea sportului pe care Simona le are.

Australianul declara că Rafael Nadal era drept exemplu de urmat pentru sportiva noastră, ceea ce se pare că ar fi deranjat-o extrem de tare.

Concluzie este că, de aici a apărut și gestul făcut de Simona Halep faţă de Darren Cahill.

Australianul dezvăluia că Simona Halep l-a studiat pe Rafael Nadal pentru a deveni mai tenace pe teren.

Acesta declara că, în opinia sa, „influența spaniolului a jucat un rol important în obținerea primului său titlu de Grand Slam”.

Urmăriți Playtech.ro și pe