Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul. A stârnit indignarea tuturor celorlalţi călători, care e motivul

de: Sabina Anastasia
30 05. 2023

Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul a stârnit indignare în rândul călătorilor. Fata în vârstă de 19 ani a recunoscut că i s-a reproșat că a fost nechibzuită și nepoliticoasă. Află în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat, de fapt, în mijlocul de transport în comun. Reacțiile utilizatorilor online.

Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul

O tânără în vârstă de 19 ani a stârnit indignare printre călătorii dintr-un autobuz, după gestul pe care l-a făcut. Fata a fost atât de nedumerită de reacțiile pasagerilor încât a decis să povestească în mod public întâmplarea, pe una dintre platformele sociale. Reacțiile utilizatorilor online au fost împărțite.

Tânăra a luat autobuzul, având mai multe genți la ea. Pentru că nu a avut loc suficient pentru a le lăsa la picioare, a ales să le pună pe scaun, ocupând astfel două locuri. În momentul în care a urcat în mijlocul de transport în comun, nu erau prezenți mulți pasageri, astfel încât nu a considerat că gestul său ar putea provoca probleme.

La fiecare stație însă, urcau din ce în ce mai mulți călători, motiv pentru care unii pasageri s-au ridicat în picioare și au preferat să-și acorde locurile altora. Doar că tânăra de 19 ani nu a considerat că trebuia să mute gențile „super grele” de pe scaunele din autobuz, întrucât oricum „majoritatea oamenilor nu vor oricum să stea lângă străini”.

Când tânăra a ajuns la stația la care trebuia să coboare, un pasager a luat atitudine și a mustrat-o, explicându-i că a fost nechibzuită și nepoliticoasă. Fata nu a știut ce să înțeleagă din cele petrecute, potrivit mărturisirilor sale, astfel încât nu a oferit niciun răspuns călătorului.

„Puteai să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă”

„M-am așezat pe un scaun și mi-am pus bagajele pe scaunul de lângă mine, ocupând practic două locuri pe cont propriu. Din moment ce nu era aglomerat când m-am urcat, nu văd problema.

Călătoria cu autobuzul a fost destul de lungă. Pe măsură ce trecea timpul, tot mai mulți oameni se urcau în autobuz. În cele din urmă a devenit destul de aglomerat, până la punctul în care unii oameni au trebuit să se ridice în picioare.

Cineva mi-a spus în mod pasiv agresiv: Puteai să-ți muți geanta și să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă. Toată lumea vrea să stea jos, nu doar tu. Nu am răspuns pentru că nu știam ce să spun”, a notat tânăra în vârstă de 19 ani, într-un mesaj publicat pe Reddit.

Mai mult decât atât, fata în vârstă de 19 ani a explicat că nimeni nu i-a cerut să își mute lucrurile. Dacă s-ar fi întâmplat asta, probabil ar fi reacționat. Nu a știut cu ce a greșit, astfel încât a hotărât să ceară sfaturi din partea internauților. Unii i-au luat apărarea, în timp ce alții au susținut că era de datoria ei să facă loc unei alte persoane pe scaunul unde și-a pus gențile.