Gestul făcut de Kate Middleton la ultima apariţie în public. Are legătură cu Meghan Markle, soţia lui Harry nu va fi mulţumită

de: Andrei Simion
27 06. 2023

Gestul făcut de Kate Middleton la ultima apariţie în public o va deranja, cel mai probabil, pe cumnata sa, Meghan Markle. Unele voci spun că soția Prințului William s-a folosit de un detaliu important din viața ducesei de Sussex pentru a ieși în evidență la un eveniment special. Iată despre ce este vorba! FOTO

Gestul făcut de Kate Middleton la ultima apariţie în public

Recent, soția Prințului William, moștenitorul tronului britanic, a luat parte la redeschiderea National Portrait Gallery, unde a purtat discuții și comentarii despre artă cu Sir Paul McCartney, înainte de deschiderea unei expoziții Beatles. Kate Middleton s-a întâlnit cu fostul cântăreț al trupei Beatles și cu soția lui, Nancy.

Vizita Prințesei de Wales la National Portrait Gallery a avut loc după trei ani de la momentul declanșării unor lucrări de restaurare. Kate Middleton a fost luată în vizor la evenimentul cu pricina. Nu a scăpat de ochii criticilor, care i-au adus acuzații referitoare la atitudinea sa față de Meghan Markle.

Totul are legătură cu unul dintre elementele care au compus ținuta lui Kate Middleton. Prințesa a optat pentru o rochie midi albă Self Portrait, în valoare de 450 de lire sterline, compusă dintr-o fustă plisată și o jachetă din tweed. Ca accesorii, a ales să poarte o pereche de cercei simpli, cu perle, care i-au introdus perfect coafura elegantă și simplă, părul fiind lăsat desprins.

Pantofii purtați de soția Prințului William au stârnit numeroase controverse în spațiul public, însă. Kate Middleton a ales să poarte tocurile negre Bow Tie Pump 105, care se diferențiază printr-o fundă cochetă la spate. Încălțămintea aparține brandului Aquazzura, pe care Meghan Markle l-a purtat des atât la evenimente regale solo, cât și la alte ocazii.

A purtat tocmai tocurile preferate ale lui Meghan Markle

Meghan Markle apelează întotdeauna la elemente ale brandului Aquazzura când participă la evenimente importante pentru ea însăși. A purtat acest brand în ziua nunții, în primul ei turneu regal și la prima ceremonie de decernare a premiilor Young Leaders Awards. Este un fapt bine cunoscut că sunt unii dintre pantofii săi preferați.

Designerul italian de încălțăminte de înaltă clasă fabrică orice, de la cizme de piele întoarsă până la pantofii Deneuve, împodobiți cu fundițe, pe care ducesa de Sussex îi adoră. Soția Prințului Harry a purtat acest model de pantofi în repetate rânduri, la evenimente publice și chiar la nunți.

În ciuda înălțimii abrupte a tocului și a vârfului ascuțit, tălpile capitonate fac ca acești pantofi din piele de căprioară netedă și catifelată să fie surprinzător de confortabili, mărturisesc celebritățile care i-au purtat.

Gurile rele spun că soția moștenitorului tronului britanic ar fi apelat la acești pantofi în mod intenționat, pentru a o stânjeni pe cumnata sa, mai ales în circumstanțele în care relația celei din urmă cu Familia Regală nu este cea mai bună.