Gestul făcut de Iulia Vântur la un concert din America. Românii s-au simţit jigniţi: „Mascaradă grotească”

Gestul făcut de Iulia Vântur la un concert din America. Românii s-au simţit jigniţi: „Mascaradă grotească”
De ce romanii s-au suparat pe Iulia Vantur

Iulia Vântur a făcut furori la PRO TV, în calitate de prezentatoare de știri și moderatoare a emisiunii celebre „Dansez pentru tine”. Deși fanii o vedeau mulți ani la postul de pe Pache Protopopescu, frumoasa moldoveancă a șocat România când a decis să plece în India, după marea sa iubire – Salman Khan. Între timp, a renunțat la televiziune, descoperind noi pasiuni – muzica și actoria.

Iulia Vântur, decizie neinspirată la un concert în SUA

Stabilită de ani buni în sudul Asiei, Iulia Vântur s-a făcut remarcată prin frumusețea răpitoare, talentul actoricesc și colaborări cu artiștii momentului în India. Deși se bucură de o foarte mare popularitate în țara natală, blondina a cam dat-o în bară. Aflată la un concert în SUA, vedeta s-a gândit să încânte spectatorii cu o piesă specială. Doar că, în loc de aprecieri, românii i-au sărit în cap.

Frumoasa Iulia Vântur nu duce lipsă de evenimente în India. Fanii din străinătate sunt topiți după ea, chiar dacă mai cântă și în limba română, aceștia neînțelegând nimic. Dar farmecul său aparte cucerește inimi indiferent de versuri. Totuși, un concert de-al ei din New Jersey (SUA) i-a supărat pe români, Iulia alegând o piesă care nu a dat bine într-un asemenea context. Internauții s-au întrecut în reacții negative la adresa vedetei din România.

De ce românii s-au revoltat pe vedetă

Alegerea Iuliei Vântur de a cânta un colind românesc în limba hindi nu a fost pe placul oamenilor. Aceștia au taxat-o dur pe moldoveanca de la Iași, mulți acuzând-o că a transformat cântecul într-o melodie indiană păgână. Iată câteva dintre comentarii:

„Are voce frumoasă Iulia! totuși este aiurea să cânte un colind românesc în indiană!”, a scris o internaută.

„Ei, lăsați, vocea nu este chiar slaba, este acceptabilă. La capitolul dans sta ciudat, și la fel de ciudata este si transformarea unui colind superb, creștin ortodox, intr-o mascarada grotesca, cum vad și aud aici. Eu nu am văzut vreun roman care sa ia în derâdere religiile indiene, dar vad o româncă care ( cacofonie intentionata) se umple singura de ca…. IULIA VANTUR, SA-ȚI FIE RUSINE!!”, a fost o altă reacție.

„Nu pot sa cred ca unii au dat bani sa vada așa ceva! Chiar azi citisem ca duduia a câștigat vreo 10 mil de euro din biletele vândute la spectacolele ei. Oare atât de goi sunt unii încât sa piardă timp cu asa “prestație”?”, se întreabă cineva.

„Ce păcat! A transformat un colind crestin ortodox in melodie indiana păgână pe care dansează lasciv!”, se arată într-un alt comentariu.

În ciuda mesajelor răutăcioase, Iulia Vântur rămâne o vedetă de talie internațională. La cei 42 de ani, blondina este pe val la Bollywood.