Gestul care a confirmat că Anamaria Prodan este într-o relaţie. Imaginea asta demonstrează că iubeşte din nou

Gestul care a confirmat că Anamaria Prodan este într-o relaţie. Imaginea asta demonstrează că iubeşte din nou
Anamaria Prodan a anunțat, în plin proces cu Laurențiu Reghecampf, că începe o afacere

Gestul care a confirmat că Anamaria Prodan este într-o relaţie. După ce a spus de mai multe ori că are o relație și toată lumea credea că doar vrea să îi facă în necaz celebrului antrenor, iată că acum confirmă povestea de iubire pe care o trăiește. Imaginea asta demonstrează că impresara iubeşte din nou.

Anamaria Prodan confirmă încă o dată că se află într-o relație. Cum s-a fotografiat impresara

Anamaria Prodan a depășit supărarea cauzată de despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf și a socotit că este timpul să aibă o nouă relație. Astfel, impresara de fotbaliști a postat pe contul personal o fotografie care face cât o mie de cuvinte.

Anamaria Prodan a postat o fotografie pe Instagram în care apare ținându-se strâns de mână cu un bărbat misterios, parcă vrând să spună că este bărbatul cu care va merge de acum în colo în viață.

Anamaria Prodan, divorț cu scandal de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan trece printr-un divorț cu scandal de fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Ruptura a avut loc în urmă cu un an, atunci când impresara și Laurențiu Reghecampf au hotărât să o apuce pe drumuri separate.

Totul s-a întâmplat cu spălarea rufelor în public și nici până în ziua de astăzi aceștia nu au reușit să divorțeze, ci se războiesc în continuare prin tribunale.

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața cu Corina Caciuc

Astfel, Laurențiu Reghecampf a început o relație, imdediat după despărțire, cu Corina Caciuc, cu care de altfel are și un băiețel, iar Anamaria Prodan ar fi rămas singură, cel puțin până acum, când dă de înțeles că iubește din nou și că bărbatul nu este Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă a spus că nu se va afișa cu noul iubit decât atunci când va finaliza divorțul de fostul soț și va fi o femeie liberă, Anamaria Prodan s-a afișat cu un medic estetician din Dubai.

Anamaria Prodan, îmbrățișată cu medicul estetician arab

Apare în brațe cu acesta într-un restaurant, iar fotografia postată pe rețeaua socială este însoțită și de un mesaj de iubire.  „#loveu @dr.ashary_clinic”, a scris Anamaria Prodan în postarea făcută pe Instagram.

Medicul care îi este alături în fotografie Anamariei Prodan își desfășoară activitatea în Dubai. Pregătirea în domeniu însă și-a făcut-o în Germania. Coincidență sau nu, se pare că impresara ajunge mereu în legătura cu această țară. Asta pentru că și Laurențiu Reghecapmf a trăit în Germania un timp.

Rămâne de urmărit a cui este mâna bărbatului misterios, însă fotografia a fost postată la scurt timp după ce a publicat și fotografia cu medicul estetician din Dubai, astfel că se prea poate să fie tot el.