29 iun. 2020 | 08:05

Gest surprinzător al lui Marcel Vela în plină pandemie. Ce a anunțat că va face cu celebra geacă de piele la care ne uităm toți înfricoșați în timpul stării de urgență

Monden
Gest surprinzător al lui Marcel Vela în plină pandemie. Ce a anunțat că va face cu celebra geacă de piele la care ne uităm toți înfricoșați în timpul stării de urgență
Gest surprinzător al lui Marcel Vela în plină pandemie. Ce a anunțat că va face cu celebra geacă de piele la care ne uităm toți înfricoșați în timpul stării de urgență.

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că urmează să facă un gest surprinzător cu controversata geacă, în care apărea îmbrăcat atunci când făcea declarații de presă sau când mergea în unele vizite pe timpul pandemiei. Celebra geacă făcută pe comandă de către cei de la Top Gun, pe care apar inscripționate eticheta cu numele Vela, lângă tricolor și stema României.

Gest surprinzător al lui Marcel Vela în plină pandemie. Ce a anunțat că va face cu celebra geacă de piele la care ne uităm toți înfricoșați în timpul stării de urgență

La majoritatea apariţiilor sale în faţa românilor din perioada pandemiei, ministrul de Interne, Marcel Vela, a purtat o geacă de piele. Mulți și-au spus părerea în privința acestei apariții, întrebându-se dacă există vreun mesaj anume sau dacă este doar o strategie de imagine.

“Ținuta ministrului e o alegere bună, o variantă clasică, nicidecum fashionistică, ci pur și simplu și-a tras ceva pe el, cât să fie neutru, decent, nici prea elegant, nici foarte casual. Simplu și atât. După părerea mea, este un mesaj venit natural, eventual intuitiv natural, nu gândit în mod special sau premeditat. Asta e părerea mea, dar oricum, lăudabil. I-a ieșit, din punctul meu de vedere. Dacă l-aș fi văzut prea aranjat, mi s-ar fi părut dubios într-un astfel de moment”, a spus şi Adina Buzatu.

Explicațiile lui Vela referitoare la geaca din piele

În luna martie, la începutul pandemiei, când lumea avea să trăiască ceva neprevăzut, Marcel Vela, dădea explicații despre geaca sa Top Gun, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Vela

Gest-surprinzător-al-lui-Marcel-Vela-în-plină-pandemie.-Ce-a-anunțat-că-va-face-cu-celebra-geacă-de-piele-la-care-ne-uităm-toți-înfricoșați-în-timpul-stării-de-urgență.

Vela vorbea despre ”secretul din spatele gecii de piele”, chiar în plină pandemie: ”Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă <<personalitate>>, a născut controverse”.

Celebra geacă din piele Top Gun

În timpul unei declarații de presă referitoare la inundațiile din Vestul țării, Caraș-Severin, Marcel Vela, Ministrul de Interne, a declarat că, după ce va trece pandemia, va scoate la licitație geaca care e devenit celebră pe timpul pandemiei, personalizată la finalul acesteia, iar banii îi va dona unor case de copii.

Deoarece o ziaristă nu purta mască pe față, înainte de declarația de presă, Vela ia sugerat acesteia să își pună masca, altfel nu va începe conferința de presă. Ziariștii prezenți i-au spus în glumă că vor purta mască, dacă și el își va da jos geaca tip Top Gun, care este deja celebră și personalizată cu numele său, la cererea acestuia. Marcel Vela a replicat despre intențiile sale viitoare cu privire la geaca cu pricina.

„O s-o scot la licitație după pandemie și o să dau banii la casele de copii”, răspuns Marcel Vela.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro